ОИ: Маји за рођендан – убједљива побједа!

Српске одбојкашице "имале су обавезу" према капитену и нису разочарале. С осмехом ка другом колу.

Остали спортови 07.08.2016 | 17:15
ОИ: Маји за рођендан – убједљива побједа!
Када капитен слави рођендан, победа је најлепши поклон.

Екипа није разочарала, напротив!

Капитен одбојкашке репрезентације Србије, Маја Огњеновић, прославила је данас 32. рођендан победом над Италијом на почетку Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, а новинарима је открила да су она и њене саиграчице једва чекале да меч почне.

"Ја сам прижељкивала овакав поклон за рођендан. Сви смо знали да је ова утакмица јако важна. Била је мало и полуагонија. Ту смо већ четири дана, играмо увече и очекивање је било заиста превелико. Морам да признам да сам помало изенанђена. Очекивала сам добру игру, али пошто је прва утакмица и у овом термину, морам да будем задовољна. Било је грешака, али резултат показује да смо играли боље од њих. Нису оне екипа за потцењивање", рекла је Огњеновићева.

Србију чека утакмица против Порторика, али капитен зна шта је циљ Србије.

"Пробили смо лед, сад против Порторика да се мало учврстимо и после почињу важне утакмице. Не потцењујем Италију и Порторико, али зна се ко су наши главни противници. То су Америка и Кина и чак Холандија која је данас добила Кину. Са нестрпљењем очекујем следеће утакмице", рекла је Маја Огњеновић.

Милена Рашић је добро играла и утакмицу је завршила са три аса.

"Не знам да ли ми је данас био дан за сервис, али генерално бих рекла да имам јако леп осећај што се тиче сервиса у овој сали, иако смо имали само један тренинг. Свакако у првом сету је постојала позитивна трема зато што је прва, али драго ми је да смо завршиле са 3:0 и заиста одиграле одлично и сад можемо мирно на спавање", рекла је Рашићева.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар