Пастир на Ртњу мислио да је 1800. година

Ртањ је шупаљ, као и све остале пирамиде. У те просторије не може нико ући. Било ко да покуша – страдаће, тврди Драгослав Миленовић.

Србија 07.08.2016 | 14:43
Пастир на Ртњу мислио да је 1800. година
Научници, физичари, љубитељи тероија завјере и новинари похрлили су 21. децембра 2012. године на Ртањ, гдје су веровали да ће дочекати смак свијета, или нови циклус према пророчанствима Маја.

Забиљежено је да су током ИИ Свјетског рата Нијемци на Ртњу пронашли грчког пастира који није знао како је доспио на Ртањ, јер је неколико сати прије тога чувао стадо у родној Грчкој, и који је мислио да је 1800 и нека година, а не средина XX вијека.

Према ријечима Драгослава Миленовић, управо та планина је била мјесто где је обитавао бог Ра.

"Сама купола Ртња је савршенство. На Ртњу је обитавао бог Ра. То је култура прије египатске. За бога Ра се погрешно вјерује да је он египатско божанство. Што је погрешно. Бог Ра је био бог читавог човјечанства. Једни су га звали Ра, други Марс итд. Он је обитавао на Ртњу. Ту је и похрањен", каже за Миленовић, човјек који живи од Ртња и за Ртањ. Научници, физичари, љубитељи тероија завјере и новинари похрлили су 21. децембра 2012. године на Ртањ, гдје су вјеровали да ће дочекати смак свијета, или нови циклус према пророчанствима Маја.



Према његовим тврдњама, у просторије планине нико не може да уђе.

"Ртањ је шупаљ, као и све остале пирамиде. У те просторије не може нико ући. Било ко да покуша – страдаће. Као и онај ко ради нешто ружно против Ртња. Од 1934. до 37. на врху Ртња грађена је црква Св. Георгија са 12 православних икона, која је касније срушена", наводи Миленовић.

"На Ртњу има топле и хладне воде. Древни народи су водили воду са Ртња до Сокобање, Гамзиграда и Ромулијане. И данас се могу наћи глинене цеви кроз које је вода спроведена. Временом су се, усред тектонских поремећаја, ти цјевоводи прекинули, па се сада та вода јавља у виду извора. Ромулијана је имала подно гријање од термалних вода са Ртња. Све је почело овдје. Истина није негдје тамо, истина је овдје – на Ртњу", закључује Миленовић.

(Курир)
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јако дирљиво

07.08.2016 12:53

Господ Бог је све моцни

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПППП

07.08.2016 13:02

Најновија митоманија, идемо даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станија

08.08.2016 05:58

Водааааааа војмееее мениииии воља ти га теееебииииииии амин

ОДГОВОРИТЕ