Pastir na Rtnju mislio da je 1800. godina

Rtanj je šupalj, kao i sve ostale piramide. U te prostorije ne može niko ući. Bilo ko da pokuša – stradaće, tvrdi Dragoslav Milenović.

Srbija 07.08.2016 | 14:43
Pastir na Rtnju mislio da je 1800. godina
Naučnici, fizičari, ljubitelji teroija zavjere i novinari pohrlili su 21. decembra 2012. godine na Rtanj, gdje su verovali da će dočekati smak svijeta, ili novi ciklus prema proročanstvima Maja.

Zabilježeno je da su tokom II Svjetskog rata Nijemci na Rtnju pronašli grčkog pastira koji nije znao kako je dospio na Rtanj, jer je nekoliko sati prije toga čuvao stado u rodnoj Grčkoj, i koji je mislio da je 1800 i neka godina, a ne sredina XX vijeka.

Prema riječima Dragoslava Milenović, upravo ta planina je bila mjesto gde je obitavao bog Ra.

"Sama kupola Rtnja je savršenstvo. Na Rtnju je obitavao bog Ra. To je kultura prije egipatske. Za boga Ra se pogrešno vjeruje da je on egipatsko božanstvo. Što je pogrešno. Bog Ra je bio bog čitavog čovječanstva. Jedni su ga zvali Ra, drugi Mars itd. On je obitavao na Rtnju. Tu je i pohranjen", kaže za Milenović, čovjek koji živi od Rtnja i za Rtanj. Naučnici, fizičari, ljubitelji teroija zavjere i novinari pohrlili su 21. decembra 2012. godine na Rtanj, gdje su vjerovali da će dočekati smak svijeta, ili novi ciklus prema proročanstvima Maja.



Prema njegovim tvrdnjama, u prostorije planine niko ne može da uđe.

"Rtanj je šupalj, kao i sve ostale piramide. U te prostorije ne može niko ući. Bilo ko da pokuša – stradaće. Kao i onaj ko radi nešto ružno protiv Rtnja. Od 1934. do 37. na vrhu Rtnja građena je crkva Sv. Georgija sa 12 pravoslavnih ikona, koja je kasnije srušena", navodi Milenović.

"Na Rtnju ima tople i hladne vode. Drevni narodi su vodili vodu sa Rtnja do Sokobanje, Gamzigrada i Romulijane. I danas se mogu naći glinene cevi kroz koje je voda sprovedena. Vremenom su se, usred tektonskih poremećaja, ti cjevovodi prekinuli, pa se sada ta voda javlja u vidu izvora. Romulijana je imala podno grijanje od termalnih voda sa Rtnja. Sve je počelo ovdje. Istina nije negdje tamo, istina je ovdje – na Rtnju", zaključuje Milenović.

(Kurir)
 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jako dirljivo

07.08.2016 12:53

Gospod Bog je sve mocni

ODGOVORITE
Name

PPPP

07.08.2016 13:02

Najnovija mitomanija, idemo dalje

ODGOVORITE
Name

Stanija

08.08.2016 05:58

Vodaaaaaaa vojmeeee meniiiii volja ti ga teeeebiiiiiiii amin

ODGOVORITE