Видео, ФРА - Суперкуп: ПСЖ ''одувао'' Лион!

Свеци играју мајсторски фудбал! Пасторе правио џиги-бау, погодио Бен Арфа, Лион без шансе! Пари Сен Жермен освојио Суперкуп Француске победом од 4:1!

Фудбал 07.08.2016 | 10:00
Видео, ФРА - Суперкуп: ПСЖ ''одувао'' Лион!
Пари Сен Жермен је освајач француског Суперкупа пошто је у Клагенфурту славио против Лиона с 4:1 (3:0) доминиравши у сваком елементу фудбалске игре.

После финала Суперкупа Француске познате су три ствари. Пари Сен Жермен је без премца главни фаворит за освајање титуле предстојеће сезоне, Свеци су погодили са тренером Унајом Емеријем и појачањем у виду Хатема Бен Арфе, и у игри Парижана много тога ће се вртети око игре Хавијера Пастореа!

Аргентинац је био стрелац гола у 9. минуту, али је и наместио погодак Лукаса у 19, као и Курзаве у 54. минуту. Био је прави плејмејкер, мозак тима. У креацији су му помагали Анхел Ди Марија, као и Хатем Бен Арфа који је био џелат Лиона у 34. минуту на асистенцију Ди Марије. Само је закуцао лопту у мрежу.

Пари Сен Жермен под палицом Емерија игра брзо, агресивно, доминантно, офанзивно, креативно... Надмоћно једном речју. Сви голови су били смислени, плод добре акције. Деловали су течно, тачно и конкретно, што и показује семафор где поред њиховог имена стоји бројка четири.

На крају, ово је само најава нове супремације следеће сезоне ПСЖ-а. Унај Емери ствара машинерију. И то је јасно као дан.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар