Video, FRA - Superkup: PSŽ ''oduvao'' Lion!

Sveci igraju majstorski fudbal! Pastore pravio džigi-bau, pogodio Ben Arfa, Lion bez šanse! Pari Sen Žermen osvojio Superkup Francuske pobedom od 4:1!

Fudbal 07.08.2016 | 10:00
Video, FRA - Superkup: PSŽ ''oduvao'' Lion!
Pari Sen Žermen je osvajač francuskog Superkupa pošto je u Klagenfurtu slavio protiv Liona s 4:1 (3:0) dominiravši u svakom elementu fudbalske igre.

Posle finala Superkupa Francuske poznate su tri stvari. Pari Sen Žermen je bez premca glavni favorit za osvajanje titule predstojeće sezone, Sveci su pogodili sa trenerom Unajom Emerijem i pojačanjem u vidu Hatema Ben Arfe, i u igri Parižana mnogo toga će se vrteti oko igre Havijera Pastorea!

Argentinac je bio strelac gola u 9. minutu, ali je i namestio pogodak Lukasa u 19, kao i Kurzave u 54. minutu. Bio je pravi plejmejker, mozak tima. U kreaciji su mu pomagali Anhel Di Marija, kao i Hatem Ben Arfa koji je bio dželat Liona u 34. minutu na asistenciju Di Marije. Samo je zakucao loptu u mrežu.

Pari Sen Žermen pod palicom Emerija igra brzo, agresivno, dominantno, ofanzivno, kreativno... Nadmoćno jednom rečju. Svi golovi su bili smisleni, plod dobre akcije. Delovali su tečno, tačno i konkretno, što i pokazuje semafor gde pored njihovog imena stoji brojka četiri.

Na kraju, ovo je samo najava nove supremacije sledeće sezone PSŽ-a. Unaj Emeri stvara mašineriju. I to je jasno kao dan.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar