Клоп: Марковић се добро развија, али није још 100 одсто спреман!

Лазар Марковић је у Ливерпул дошао пре две сезоне, али није успео да остави дубљи траг. Прошлу сезону је провео на позајмици у Фенербахчеу, а ове би могао да добије већу минутажу на "Енфилду".

Фудбал 08.08.2016 | 15:00
Клоп: Марковић се добро развија, али није још 100 одсто спреман!
Његове партије на припремама је похвалио и тренер "црвених" Јирген Клоп.

"Марковић је у доброј форми. Нисам сигуран где је његов максимум, али је на добром путу. Добар је момак, забаван и ради веома напорно", рекао је Клоп.

Немачки стручњак се осврнуо и на Марковићеву повреду, због које није могао да да пружа максимум.

"Имао је озбиљну повреду. Сви знамо да је он веома брз играч, али још увек није спреман 100 одсто. За сада се развија у добром правцу, али је евидентно да не верују у потпуности свом телу. За потпуни опоравак му требају недеља или две, а тада ће бити све бољи и бољи", јасан је Клоп.

Дуго се спекулисало да ће бивши нападач Партизана и Бенфике променити средину. За његове услуге су били заинтересовани Спортинг, Галатасарај и Фјорентина, али остаје да се види да ли ће напуштати "Енфилд".

"На крају прирпема ћемо видети ко ће играти у првој постави. Имамо времена од сад па до 31. августа, када се завршава прелазни рок. Можда ће се нешто и десити", остао је мистериозан немачки стратег.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар