Klop: Marković se dobro razvija, ali nije još 100 odsto spreman!

Lazar Marković je u Liverpul došao pre dve sezone, ali nije uspeo da ostavi dublji trag. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Fenerbahčeu, a ove bi mogao da dobije veću minutažu na "Enfildu".

Fudbal 08.08.2016 | 15:00
Klop: Marković se dobro razvija, ali nije još 100 odsto spreman!
Njegove partije na pripremama je pohvalio i trener "crvenih" Jirgen Klop.

"Marković je u dobroj formi. Nisam siguran gde je njegov maksimum, ali je na dobrom putu. Dobar je momak, zabavan i radi veoma naporno", rekao je Klop.

Nemački stručnjak se osvrnuo i na Markovićevu povredu, zbog koje nije mogao da da pruža maksimum.

"Imao je ozbiljnu povredu. Svi znamo da je on veoma brz igrač, ali još uvek nije spreman 100 odsto. Za sada se razvija u dobrom pravcu, ali je evidentno da ne veruju u potpunosti svom telu. Za potpuni oporavak mu trebaju nedelja ili dve, a tada će biti sve bolji i bolji", jasan je Klop.

Dugo se spekulisalo da će bivši napadač Partizana i Benfike promeniti sredinu. Za njegove usluge su bili zainteresovani Sporting, Galatasaraj i Fjorentina, ali ostaje da se vidi da li će napuštati "Enfild".

"Na kraju prirpema ćemo videti ko će igrati u prvoj postavi. Imamo vremena od sad pa do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok. Možda će se nešto i desiti", ostao je misteriozan nemački strateg.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar