Умало није умро чекајући дјевојку...

Александер Сирк из Холандије умало није преминуо чекајући 10 дана на кинеском аеродрому да би се срео са девојком коју је упознао преко интернета.

Свијет 05.08.2016 | 14:07
Умало није умро чекајући дјевојку...
Сирк (41) се преко апликације за упознавање око два месеца дописивао са 26-годишњом Кинескињом, коју је знао само по презимену - Жанг. Упркос томе што су се њих двоје договорили сачекају годину дана пре званичног упознавања, Сирк је одлучио да не може да чека.


Аплицирао је и добио визу за Кину и послао Жанг фотографију са информацијама о свом лету, али изгледа да Кинескиња није схватила о чему се тачно ради. Осим тога, када је стигао, она је била ван града на козметичкој операцији.

Фотографија Жанг на Сирковом телефону
Не желећи да лако посустане због одсуства једине особе коју, колико, толико, познаје у земљи са више од милијарду људи, Сирк је одлучио да сачека на аеродрому.

И чека. И чека...



Прошло је десет дана како се Сирк „уселио“ у аеродром у граду Чангша, а док је боравио у ваздушној луци није се претерано бринуо о себи. Озбиљно нарушеног здравља, хоспитализован је због умора, неухрањености и неактивности.

Након опорављања од последица сломљеног срца, шока и уопште збуњености целом ситуацијом, Сирк се вратио кући у Холандију.

Како преноси Дејли мејл, Жанг је када је сазнала за све што је прошао Сирк звала болницу и замолила да прича са њим.

Рекла је да тренутно не може да дође, али је замолила болничко особље да припази на њега.

Сирк после 10 дана проведених на аеродрому
„После пар месеци дописивања, одједном ми је послао фотографију за шта сам мислила да је нека шала. Није ми ништа јавио после те фотографије“, рекла је Жанг за локалне новине.

Невероватна чињеница јесте да Холанђанин није одустао од упознавања 26-годишње Кинескиње и поново планира да отпутује.

(РТС, БИ-БИ-СИ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рак

05.08.2016 12:43

Ја будале човјека, мајко мила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре рак

05.08.2016 13:15

Није будала видис да пису да је болестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Холандјани

05.08.2016 22:15

Ткз. софт другс су на сваком кораку. Дрзава им је умјесто постовања дала дрогу и могуцност да се регуларно запосле у секс индустрији. Ама бас свако мозе имати муза или зену праве Холандјане. Код нас су покупили као некад Срби теренци: све курве и пропалице. Тај ту није имао паре за хотел и за назад. Вјероватно је мислио да јој се ували и остане. Кинескиње су све али нису будале. Треба тог ***оњу хранити сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ