Umalo nije umro čekajući djevojku...

Aleksander Sirk iz Holandije umalo nije preminuo čekajući 10 dana na kineskom aerodromu da bi se sreo sa devojkom koju je upoznao preko interneta.

Svijet 05.08.2016 | 14:07
Umalo nije umro čekajući djevojku...
Sirk (41) se preko aplikacije za upoznavanje oko dva meseca dopisivao sa 26-godišnjom Kineskinjom, koju je znao samo po prezimenu - Žang. Uprkos tome što su se njih dvoje dogovorili sačekaju godinu dana pre zvaničnog upoznavanja, Sirk je odlučio da ne može da čeka.


Aplicirao je i dobio vizu za Kinu i poslao Žang fotografiju sa informacijama o svom letu, ali izgleda da Kineskinja nije shvatila o čemu se tačno radi. Osim toga, kada je stigao, ona je bila van grada na kozmetičkoj operaciji.

Fotografija Žang na Sirkovom telefonu
Ne želeći da lako posustane zbog odsustva jedine osobe koju, koliko, toliko, poznaje u zemlji sa više od milijardu ljudi, Sirk je odlučio da sačeka na aerodromu.

I čeka. I čeka...



Prošlo je deset dana kako se Sirk „uselio“ u aerodrom u gradu Čangša, a dok je boravio u vazdušnoj luci nije se preterano brinuo o sebi. Ozbiljno narušenog zdravlja, hospitalizovan je zbog umora, neuhranjenosti i neaktivnosti.

Nakon oporavljanja od posledica slomljenog srca, šoka i uopšte zbunjenosti celom situacijom, Sirk se vratio kući u Holandiju.

Kako prenosi Dejli mejl, Žang je kada je saznala za sve što je prošao Sirk zvala bolnicu i zamolila da priča sa njim.

Rekla je da trenutno ne može da dođe, ali je zamolila bolničko osoblje da pripazi na njega.

Sirk posle 10 dana provedenih na aerodromu
„Posle par meseci dopisivanja, odjednom mi je poslao fotografiju za šta sam mislila da je neka šala. Nije mi ništa javio posle te fotografije“, rekla je Žang za lokalne novine.

Neverovatna činjenica jeste da Holanđanin nije odustao od upoznavanja 26-godišnje Kineskinje i ponovo planira da otputuje.

(RTS, BI-BI-SI)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Rak

05.08.2016 12:43

Ja budale čovjeka, majko mila!

ODGOVORITE
Name

re rak

05.08.2016 13:15

Nije budala vidis da pisu da je bolestan.

ODGOVORITE
Name

Holandjani

05.08.2016 22:15

Tkz. soft drugs su na svakom koraku. Drzava im je umjesto postovanja dala drogu i mogucnost da se regularno zaposle u seks industriji. Ama bas svako moze imati muza ili zenu prave Holandjane. Kod nas su pokupili kao nekad Srbi terenci: sve kurve i propalice. Taj tu nije imao pare za hotel i za nazad. Vjerovatno je mislio da joj se uvali i ostane. Kineskinje su sve ali nisu budale. Treba tog ***onju hraniti svaki dan.

ODGOVORITE