Гогуа: Знам шта су медији, Николић је добра особа!

Седрик Гогуа, штопер Партизана, рекао је да је га не занима шта новинари пишу о новом тренеру Марку Николићу, за кога каже да је добра особа.

Фудбал 05.08.2016 | 15:30
Гогуа: Знам шта су медији, Николић је добра особа!
"Чуо сам све најбоље о новом тренеру Марку Николићу. Играчи су веома срећни јер нам је он постао шеф. Многи од њих су ми рекли да је добар тренер, да је пријатељ са играчима и да уме да подигне екипу", рекао је Гогуа.

Велики број новинара позвао је момка из Абиџана, главног града Обале Слоноваче, недуго после промоције повратника на клупу тима из Хумске, у жељи да сазнају његов коментар на долазак Николића – који је из љубљанске Олимпије отпуштен због расистичког испада – назвавши свог нападача 'црним идиотом'.

"Веома добро знам како функционишу медији и колико су пута у стању да понове вест – не би ли она била сензационална. Београд ми се веома, веома свиђа, имам велики број пријатеља у њему. Сви у клубу смо као породица. Стварно ме није брига за чланке и вести – ми причамо на терену. За мене је једино важно каква је неко особа, а Марко Николић је добра", закључио је Гогуа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар