Gogua: Znam šta su mediji, Nikolić je dobra osoba!

Sedrik Gogua, štoper Partizana, rekao je da je ga ne zanima šta novinari pišu o novom treneru Marku Nikoliću, za koga kaže da je dobra osoba.

Fudbal 05.08.2016 | 15:30
Gogua: Znam šta su mediji, Nikolić je dobra osoba!
"Čuo sam sve najbolje o novom treneru Marku Nikoliću. Igrači su veoma srećni jer nam je on postao šef. Mnogi od njih su mi rekli da je dobar trener, da je prijatelj sa igračima i da ume da podigne ekipu", rekao je Gogua.

Veliki broj novinara pozvao je momka iz Abidžana, glavnog grada Obale Slonovače, nedugo posle promocije povratnika na klupu tima iz Humske, u želji da saznaju njegov komentar na dolazak Nikolića – koji je iz ljubljanske Olimpije otpušten zbog rasističkog ispada – nazvavši svog napadača 'crnim idiotom'.

"Veoma dobro znam kako funkcionišu mediji i koliko su puta u stanju da ponove vest – ne bi li ona bila senzacionalna. Beograd mi se veoma, veoma sviđa, imam veliki broj prijatelja u njemu. Svi u klubu smo kao porodica. Stvarno me nije briga za članke i vesti – mi pričamo na terenu. Za mene je jedino važno kakva je neko osoba, a Marko Nikolić je dobra", zaključio je Gogua.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar