Теслићани возили пола килограма сканка

Припадници Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Добој и Полицијске станице Теслић пронашли су пола килограма сканка у аудију 80, те су ухапсили возача и сувозача, потврђено је "Независним" из полиције.

Република Српска 05.08.2016 | 12:30
Теслићани возили пола килограма сканка
Догодило се то синоћ на регионалном путу у мјесту Каменица, општина Теслић, а како сазнајемо, возилом је управљао Б.К. из Теслића, са којим се као сувозач налазио његов суграђанин М.В.

"На основу прибављене наредбе Основног суда Теслић извршен је претрес возила, приликом чега је испод сједишта сувозача пронађена најлонска врећица у којој се налазило 500 грама зелене биљне материје која по својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу 'сканк'", саопштила је Љерка Станимировић, портпарол ЦЈБ Добој.

О свему је обавијештено надлежно Окружно тужилаштво Добој, а сувозач М.В. и возач Б.К. су ухапшени, те су након извршене криминалистичке обраде, по налогу Тужилаштва, пуштени на слободу.

"Одузета зелена биљна материја биће прослијеђена на вјештачење. По документовању овог кривичног дјела, против М.В. Окружном тужилаштву Добој биће поднешен извјештај због неовлашћене производње и промета опојних дрога", казали су из полиције.

(Независне новине)

Коментари / 0

Оставите коментар