Teslićani vozili pola kilograma skanka

Pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i Policijske stanice Teslić pronašli su pola kilograma skanka u audiju 80, te su uhapsili vozača i suvozača, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Republika Srpska 05.08.2016 | 12:30
Teslićani vozili pola kilograma skanka
Dogodilo se to sinoć na regionalnom putu u mjestu Kamenica, opština Teslić, a kako saznajemo, vozilom je upravljao B.K. iz Teslića, sa kojim se kao suvozač nalazio njegov sugrađanin M.V.

"Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Teslić izvršen je pretres vozila, prilikom čega je ispod sjedišta suvozača pronađena najlonska vrećica u kojoj se nalazilo 500 grama zelene biljne materije koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu 'skank'", saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

O svemu je obaviješteno nadležno Okružno tužilaštvo Doboj, a suvozač M.V. i vozač B.K. su uhapšeni, te su nakon izvršene kriminalističke obrade, po nalogu Tužilaštva, pušteni na slobodu.

"Oduzeta zelena biljna materija biće proslijeđena na vještačenje. Po dokumentovanju ovog krivičnog djela, protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnešen izvještaj zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga", kazali su iz policije.

(Nezavisne novine)

Komentari / 0

Ostavite komentar