Погодите ко се повриједио?!

Малерозни Колумбијац је до пре три године редовно постизао више од тридесет голова у сезони, а сада је срећан ако годишње одигра толико утакмица.

Фудбал 07.08.2016 | 11:00
Погодите ко се повриједио?!
Неће, па неће...

Радамел Фалкао (30) је до пре три године био један од најбољих нападач света пошто је у дресовима Порта и Атлетико Мадрида редовно прелазио границу од тридесет голова по сезони, али је трансфер у Монако и повреда лигамената на мечу Купа Француске све променила у каријери овог момка.

Пропуштено Светско првенство, а потом и играње далеко од форме у Монаку, Манчестер јунајтеду, Челсију...

Сезону 2016/17 почео је у клубу који га је за велики новац и купио те 2013. године и најавио велики пројекат, али је колумбијски нападач у старту осудио тај пројекат на пропаст. Ништа није било могуће без њега, а менаџер Жорж Мендеш је покушавао да му "освежи форму" померајући га у велике клубове, али је он био све лошији и лошији. Из повреде у повреду...

Да ли је деловало да је био на прагу повратка у стару форму? Да

У прва два меча на старту квалификација за Лигу шампиона за његов Монако постигао је два гола против Фенербахчеа, а кажемо "БИО" јер се брзо и повредио, па је на полувремену друге утакмице морао из игре. И без њега Монако је прошао даље, али...

"Осетио сам бол у нози... Надам се да ћу се вратити и играти у плеј-оф утакмицама", казао је Фалкао и поручио да ће остати до краја сезоне у овом клубу.

Радамел Фалкао има уговор са Монаком до јуна 2018. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар