Pogodite ko se povrijedio?!

Malerozni Kolumbijac je do pre tri godine redovno postizao više od trideset golova u sezoni, a sada je srećan ako godišnje odigra toliko utakmica.

Fudbal 07.08.2016 | 11:00
Pogodite ko se povrijedio?!
Neće, pa neće...

Radamel Falkao (30) je do pre tri godine bio jedan od najboljih napadač sveta pošto je u dresovima Porta i Atletiko Madrida redovno prelazio granicu od trideset golova po sezoni, ali je transfer u Monako i povreda ligamenata na meču Kupa Francuske sve promenila u karijeri ovog momka.

Propušteno Svetsko prvenstvo, a potom i igranje daleko od forme u Monaku, Mančester junajtedu, Čelsiju...

Sezonu 2016/17 počeo je u klubu koji ga je za veliki novac i kupio te 2013. godine i najavio veliki projekat, ali je kolumbijski napadač u startu osudio taj projekat na propast. Ništa nije bilo moguće bez njega, a menadžer Žorž Mendeš je pokušavao da mu "osveži formu" pomerajući ga u velike klubove, ali je on bio sve lošiji i lošiji. Iz povrede u povredu...

Da li je delovalo da je bio na pragu povratka u staru formu? Da

U prva dva meča na startu kvalifikacija za Ligu šampiona za njegov Monako postigao je dva gola protiv Fenerbahčea, a kažemo "BIO" jer se brzo i povredio, pa je na poluvremenu druge utakmice morao iz igre. I bez njega Monako je prošao dalje, ali...

"Osetio sam bol u nozi... Nadam se da ću se vratiti i igrati u plej-of utakmicama", kazao je Falkao i poručio da će ostati do kraja sezone u ovom klubu.

Radamel Falkao ima ugovor sa Monakom do juna 2018. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar