Контеов списак за одстрел - четворица лете у понедјељак!

Италијан после пет пријатељских провера одлучио коме ће да се захвали!

Фудбал 07.08.2016 | 09:30
Контеов списак за одстрел - четворица лете у понедјељак!
Уводних пет пријатељских утакмица у новој сезони омогућиле су новом менаџеру Челсија Антонију Контеу да увиди слабости и мане актуелног играчког кадра. Променљиви резултати Плаваца, три победе и два пораза, утицали су на Италијана да одлучи кога не жели да задржи и већ почетком следеће недеље формираће трансфер листу.

Локални лист Лондон Ивнинг Стандарад тврди да су дани на Стамфорд Бриџу одбројани четворици фудбалера и да ће сви они почетком недеље добити захвалницу. Први на листи непожељних је Бразилац Оскар, за којег се од раније интересује Интер, а према наводима листа на списку непожелних су још и Лоик Реми, Асмир Беговић и Хуан Квадрадо, који такође немају будућност у Челсију.

Поједине млађе фудбалере, Конте намерава да пошаље на позајмицу, а оно што је важно за нас је да на списку за одстрел, који је објавио поменути лист, нема српских репрезентативаца Бранислава Ивановића и Немање Матића.

Одлука о растанку са претходно споменутим играчима је уследила након неколико недеља заједничког рада, а према наводима поменутог листа Италијан је минулих недеља схватио који му фудбалери требају, а којима жели да се захвали.

За сада је недоумица и хоће ли италијански стручњак куповати још током лета. Ромелу Лукаку је његова велика жеља и даље, али Плавци тешко успевају да се договоре са Евертоном који им тражи чак 80.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар