Konteov spisak za odstrel - četvorica lete u ponedjeljak!

Italijan posle pet prijateljskih provera odlučio kome će da se zahvali!

Fudbal 07.08.2016 | 09:30
Konteov spisak za odstrel - četvorica lete u ponedjeljak!
Uvodnih pet prijateljskih utakmica u novoj sezoni omogućile su novom menadžeru Čelsija Antoniju Konteu da uvidi slabosti i mane aktuelnog igračkog kadra. Promenljivi rezultati Plavaca, tri pobede i dva poraza, uticali su na Italijana da odluči koga ne želi da zadrži i već početkom sledeće nedelje formiraće transfer listu.

Lokalni list London Ivning Standarad tvrdi da su dani na Stamford Bridžu odbrojani četvorici fudbalera i da će svi oni početkom nedelje dobiti zahvalnicu. Prvi na listi nepoželjnih je Brazilac Oskar, za kojeg se od ranije interesuje Inter, a prema navodima lista na spisku nepoželnih su još i Loik Remi, Asmir Begović i Huan Kvadrado, koji takođe nemaju budućnost u Čelsiju.

Pojedine mlađe fudbalere, Konte namerava da pošalje na pozajmicu, a ono što je važno za nas je da na spisku za odstrel, koji je objavio pomenuti list, nema srpskih reprezentativaca Branislava Ivanovića i Nemanje Matića.

Odluka o rastanku sa prethodno spomenutim igračima je usledila nakon nekoliko nedelja zajedničkog rada, a prema navodima pomenutog lista Italijan je minulih nedelja shvatio koji mu fudbaleri trebaju, a kojima želi da se zahvali.

Za sada je nedoumica i hoće li italijanski stručnjak kupovati još tokom leta. Romelu Lukaku je njegova velika želja i dalje, ali Plavci teško uspevaju da se dogovore sa Evertonom koji im traži čak 80.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar