Нови први тренинг Марка Николића!

"Где сте Сале, Вуле, Дарко, Грего...", срдачно се поздравио Марко Николић са играчима Партизана са којима је већ сарађивао.

Фудбал 04.08.2016 | 21:30
Нови први тренинг Марка Николића!
Марко Николић је почео свој нови "мандат" у Партизану.

После нешто више од годину дана, тачније после 17 месеци, ево га опет међу црно-белима, у улози тренера са задатком да екипу, која је мимо очекивања, врло лоше почела нову сезону, тргне и врати је у жељени колосек.

Око 17 часова, Николић је у познатој опреми, ушао у свлачионицу Спортског центра "Телелеоптик" у Земуну и поздравио се са свим играчима. Срдачније са онима које зна од раније и са којима је сарађивао у времену када је претходно био тренер (од децембра 2013. до марта 2015. године) - Сашом Илићем, Мирославом Вулићевићем, Дарком Брашанцем, Грегором Балажицем...

Познаје и Мирослава Радовића, који је био, заједно са њим у Олимпији, као и Марка Јанковића, који је био на позајмици у Марибору. Наравно, познати су му сви играчи, поготово они који су потекли у Партизановој школи и били на неким ранијим припремама, као и фудбалери који су били у другим сеупрлигашким клубовима.

Претходно је био на својој другој промоцији као тренера Партизана у просторијама клуба на стадиону на Топчидерском брду.

"Партизан има добар тим, ови играчи имају квалитет и менталитет да остваре амбиције клуба. Партизан то увек има и највеће могуће амбиције. Времена нема. Имамо згуснут распоред компликованих утакмица. Али, апсолутно верујем у овај тим Партизана, њих једини задатак је да раде свој посао. Биће потребно неко време, да се евентуално скрати селекција играча, да се направим тим од 20 и нешто играча, који ће носити игру. Да ли ће бити времена и за неку допунску селекцију, то ћемо видети. То су све оперативне ствари", рекао је, између осталог, Николић.

Први испит за Николића и тим биће у недељу, када Партизан на свом терену дочекује Војводину у 3. колу Суперлиге Србије. Умела је Војводина у претходним сезонама и сусретима да направи много проблема црно-белима, да побеђује у Хумској.

"Нема изговора, Партизан мора да побеђује. Времена нема, али у сваком тренутку овај клуб мора да бележи победе. Војводина има одличан тим, увек незгодан за нас, али у том мечу имамо јасан циљ", поручује нови-стари тренер Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар