Novi prvi trening Marka Nikolića!

"Gde ste Sale, Vule, Darko, Grego...", srdačno se pozdravio Marko Nikolić sa igračima Partizana sa kojima je već sarađivao.

Fudbal 04.08.2016 | 21:30
Novi prvi trening Marka Nikolića!
Marko Nikolić je počeo svoj novi "mandat" u Partizanu.

Posle nešto više od godinu dana, tačnije posle 17 meseci, evo ga opet među crno-belima, u ulozi trenera sa zadatkom da ekipu, koja je mimo očekivanja, vrlo loše počela novu sezonu, trgne i vrati je u željeni kolosek.

Oko 17 časova, Nikolić je u poznatoj opremi, ušao u svlačionicu Sportskog centra "Teleleoptik" u Zemunu i pozdravio se sa svim igračima. Srdačnije sa onima koje zna od ranije i sa kojima je sarađivao u vremenu kada je prethodno bio trener (od decembra 2013. do marta 2015. godine) - Sašom Ilićem, Miroslavom Vulićevićem, Darkom Brašancem, Gregorom Balažicem...

Poznaje i Miroslava Radovića, koji je bio, zajedno sa njim u Olimpiji, kao i Marka Jankovića, koji je bio na pozajmici u Mariboru. Naravno, poznati su mu svi igrači, pogotovo oni koji su potekli u Partizanovoj školi i bili na nekim ranijim pripremama, kao i fudbaleri koji su bili u drugim seuprligaškim klubovima.

Prethodno je bio na svojoj drugoj promociji kao trenera Partizana u prostorijama kluba na stadionu na Topčiderskom brdu.

"Partizan ima dobar tim, ovi igrači imaju kvalitet i mentalitet da ostvare ambicije kluba. Partizan to uvek ima i najveće moguće ambicije. Vremena nema. Imamo zgusnut raspored komplikovanih utakmica. Ali, apsolutno verujem u ovaj tim Partizana, njih jedini zadatak je da rade svoj posao. Biće potrebno neko vreme, da se eventualno skrati selekcija igrača, da se napravim tim od 20 i nešto igrača, koji će nositi igru. Da li će biti vremena i za neku dopunsku selekciju, to ćemo videti. To su sve operativne stvari", rekao je, između ostalog, Nikolić.

Prvi ispit za Nikolića i tim biće u nedelju, kada Partizan na svom terenu dočekuje Vojvodinu u 3. kolu Superlige Srbije. Umela je Vojvodina u prethodnim sezonama i susretima da napravi mnogo problema crno-belima, da pobeđuje u Humskoj.

"Nema izgovora, Partizan mora da pobeđuje. Vremena nema, ali u svakom trenutku ovaj klub mora da beleži pobede. Vojvodina ima odličan tim, uvek nezgodan za nas, ali u tom meču imamo jasan cilj", poručuje novi-stari trener Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar