Париска успомена: Карлов бијес, Златану кутија у главу!

Италијански стручњак открио јако занимљив детаљ из свлачионице Пари Сен Жермена.

Фудбал 06.08.2016 | 16:00
Париска успомена: Карлов бијес, Златану кутија у главу!
Карло Анћелоти и Златан Ибрахимовић успешно су сарађивали у Паризу, где су у јединој Италијановој пуној сезони на клупи освојили титулу и наступали у четвртфиналу Лиге шампиона против Барселоне (елиминисали укупним резултатом 3:3).

Међутим, један пораз бацио је донекле сенку на њихове добре резултате. У питању је четвртфинале Купа Француске, у којем их је Евијан елиминисао на пенале.

После утакмице, Анћелоти је бесан ушао у свлачионицу...

"То вече је био мој најтежи моменат у клубу. Испали смо и играли смо заиста, заиста лоше. Био сам веома љут. Толико љут, да сам сломио врата свлачионице", сетио се данашњи тренер Бајерна.

Златан Ибрахимовић је за време његовог излива беса седео на свом месту у свлачионици.

"Кад сам ушао међу играче, шутнуо сам картонску кутију и њом погодио Ибрахимовића у главу. Није реаговао".

Темпераментни Швеђанин је "искулирао" читаву ситуацију, а Анћелоти је брзо дошао себи.

"Када тако изгубим разум, морам да напустим свлачионицу и да одем на брзу цигарету. Онда сам поново миран, иако покушавам да их оставим", додао је Италијан, који је са "Ибром" остао у одличним односима.

О новом нападачу Манчестер јунајтеда Анћелоти искрено каже:

"Најбоља ствар код њега је што је заиста момак који увек хоће победу. Чујем људе који коментаришу да на неким утакмицама изгледа као да му није довољно стало, али верујте ми - тај дечко би јурио и последње додавање, у последњем тренутку тренинга у јулу, ако би претпоставио да ће тако постићи гол у игри на два гола".

Коментаришући чињеницу да Ибрахимовић има 34. године, Италијан констатује да му то неће бити проблем да блиста на Олд Трафорду.

"Знам да му је толико година, али ко год је лично радио са фудбалерима зна неколико ствари о њиховој спремности и кондицији. Златан, једноставно, није типичан 34-годишњак. Напротив, он је најбољи играч у тим годинама којег познајем", подвукао је Анћелоти.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар