Pariska uspomena: Karlov bijes, Zlatanu kutija u glavu!

Italijanski stručnjak otkrio jako zanimljiv detalj iz svlačionice Pari Sen Žermena.

Fudbal 06.08.2016 | 16:00
Pariska uspomena: Karlov bijes, Zlatanu kutija u glavu!
Karlo Anćeloti i Zlatan Ibrahimović uspešno su sarađivali u Parizu, gde su u jedinoj Italijanovoj punoj sezoni na klupi osvojili titulu i nastupali u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Barselone (eliminisali ukupnim rezultatom 3:3).

Međutim, jedan poraz bacio je donekle senku na njihove dobre rezultate. U pitanju je četvrtfinale Kupa Francuske, u kojem ih je Evijan eliminisao na penale.

Posle utakmice, Anćeloti je besan ušao u svlačionicu...

"To veče je bio moj najteži momenat u klubu. Ispali smo i igrali smo zaista, zaista loše. Bio sam veoma ljut. Toliko ljut, da sam slomio vrata svlačionice", setio se današnji trener Bajerna.

Zlatan Ibrahimović je za vreme njegovog izliva besa sedeo na svom mestu u svlačionici.

"Kad sam ušao među igrače, šutnuo sam kartonsku kutiju i njom pogodio Ibrahimovića u glavu. Nije reagovao".

Temperamentni Šveđanin je "iskulirao" čitavu situaciju, a Anćeloti je brzo došao sebi.

"Kada tako izgubim razum, moram da napustim svlačionicu i da odem na brzu cigaretu. Onda sam ponovo miran, iako pokušavam da ih ostavim", dodao je Italijan, koji je sa "Ibrom" ostao u odličnim odnosima.

O novom napadaču Mančester junajteda Anćeloti iskreno kaže:

"Najbolja stvar kod njega je što je zaista momak koji uvek hoće pobedu. Čujem ljude koji komentarišu da na nekim utakmicama izgleda kao da mu nije dovoljno stalo, ali verujte mi - taj dečko bi jurio i poslednje dodavanje, u poslednjem trenutku treninga u julu, ako bi pretpostavio da će tako postići gol u igri na dva gola".

Komentarišući činjenicu da Ibrahimović ima 34. godine, Italijan konstatuje da mu to neće biti problem da blista na Old Trafordu.

"Znam da mu je toliko godina, ali ko god je lično radio sa fudbalerima zna nekoliko stvari o njihovoj spremnosti i kondiciji. Zlatan, jednostavno, nije tipičan 34-godišnjak. Naprotiv, on je najbolji igrač u tim godinama kojeg poznajem", podvukao je Anćeloti.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar