ЛЕ - Воша у Белорусији: Може ли у бараж?!

Новосађани су се у среду упознали са тереном у Бресту, где ће вечерас покушати да се другу годину узастопно пласирају у предворје групне фазе.

Фудбал 04.08.2016 | 16:30
ЛЕ - Воша у Белорусији: Може ли у бараж?!
После 1:1 против Динамо Минска на "Карађорђу", Војводина у Белорусији има јасан задатак.

Новосађанима је, пре свега, за пласман у бараж за Лигу Европе неопходно да постигну гол, а све даље калкулације простичу из тог, апсолутно неопходног услова.

Екипа Ненада Лалатовића свесна је шта мора да уради, а у среду се упознала са лепим стадионом "Брестски", смештеном у граду Брест, на граници Белорусије и Пољске.

Динамо из Минска принудно је због сређивања свог стадиона измештен у тај град од око 300.000 становника, где ће у четвртак српски представник заиграти за нови пласман у предворје Лиге Европе.

"Немамо повређених играча и атмосфера у тиму је сјајна. Динамо је одличан тим и реч је о великом клубу, који је прошле сезоне учествовао у групној фази Лиге Европе, док ми тако нешто никада у својој историји нисмо успели да остваримо. Међутим, надам се да ћемо успети ове сезоне", поручио је Лалатовић.

"На првом месту у Новом Саду били смо ближи победи, између осталог и захваљујући сјајној подршци наших навијача, али смо несрећно примили гол после своје грешке. Надам се да такве пропусте нећемо правити у четвртак", додао је он.

Утакмица Динамо Минск - Војводина почеће у четвртак од 20.45 часова.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар