LE - Voša u Belorusiji: Može li u baraž?!

Novosađani su se u sredu upoznali sa terenom u Brestu, gde će večeras pokušati da se drugu godinu uzastopno plasiraju u predvorje grupne faze.

Fudbal 04.08.2016 | 16:30
LE - Voša u Belorusiji: Može li u baraž?!
Posle 1:1 protiv Dinamo Minska na "Karađorđu", Vojvodina u Belorusiji ima jasan zadatak.

Novosađanima je, pre svega, za plasman u baraž za Ligu Evrope neophodno da postignu gol, a sve dalje kalkulacije prostiču iz tog, apsolutno neophodnog uslova.

Ekipa Nenada Lalatovića svesna je šta mora da uradi, a u sredu se upoznala sa lepim stadionom "Brestski", smeštenom u gradu Brest, na granici Belorusije i Poljske.

Dinamo iz Minska prinudno je zbog sređivanja svog stadiona izmešten u taj grad od oko 300.000 stanovnika, gde će u četvrtak srpski predstavnik zaigrati za novi plasman u predvorje Lige Evrope.

"Nemamo povređenih igrača i atmosfera u timu je sjajna. Dinamo je odličan tim i reč je o velikom klubu, koji je prošle sezone učestvovao u grupnoj fazi Lige Evrope, dok mi tako nešto nikada u svojoj istoriji nismo uspeli da ostvarimo. Međutim, nadam se da ćemo uspeti ove sezone", poručio je Lalatović.

"Na prvom mestu u Novom Sadu bili smo bliži pobedi, između ostalog i zahvaljujući sjajnoj podršci naših navijača, ali smo nesrećno primili gol posle svoje greške. Nadam se da takve propuste nećemo praviti u četvrtak", dodao je on.

Utakmica Dinamo Minsk - Vojvodina počeće u četvrtak od 20.45 časova.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar