Дрогиран Сарајлија уништио ауто пајсером

Полицијској станици Костајница пријављено је да се на ливади поред незавршене заобилазнице на подручју ове општине налази аутомобил, те је полиција отишла на мјесто догађаја и утврдила да је слетио фиат стило, а накнадно је установљени и да је тим возилом управљао дрогиран возач.

Босна и Херцеговина 04.08.2016 | 15:31
Дрогиран Сарајлија уништио ауто пајсером
Полицајци су, иначе, утврдили да се на стилу налазе и оштећења која нису могла настати приликом саобраћајне незгоде.

"Током потраге за возачем, полиција је утврдила да је аутомобил возио С.Х. (35) из Сарајева, а да се са њим у ауту налазило лице Е.К. (22) и једно малољетно лице", рекли су "Независним" из ЦЈБ Приједор.

Полиција је уједно утврдила да је, након слијетања, возач изашао из аута и пајесером полупао сва стакла на аутомобилу, те скинуо регистарске таблице са возила и бацио их.

"Даљим прегледом возила и лица, полицијски службеници су пронашли већу количину алата који се користи приликом извршавања кривичних дјела, а у непосредној близини су пронађене одбачене регистарске таблице за које је утврђено да припадају другом аутомобилу", рекао је саговорник "Независних".

Контролом лица утврђено је да су лица С.Х. и Е.К. били под утицајм психоактивних супстанци. "Даље, полицијски службеници су код Е.К. пронашли и одузели два мања паковања бијелог праха, који својим изгледом асоцирају на опојну дрогу спид, а исто је полицијским службеницима саопштило да је дрогу добило од лица С.Х.", казао је наш извор.

"Независне" незванично сазнају да је за воланом аутомобила био Садмир Хегић, док су му сапутници били Едма Косовац и седамнаестогодишња тинејџерка.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алија Сиротановић

04.08.2016 14:36

Ајде да се дрогирамо да нам очи сјаје

ОДГОВОРИТЕ