Звездина легенда: Кангу би набили на колац да је Србин!

Оштро и по Томасу Фибелу, али и похвале за Доналда...

Фудбал 06.08.2016 | 12:00
Звездина легенда: Кангу би набили на колац да је Србин!
Легендарни фудбалер Црвене звезде Драгиша Бинић спада у ред оних који увек, без длаке на језику, каже оно што мисле. Што на уму, то на друму. 

Тако је у само неколико врло јасних реченица осудио потез Гелора Канге који је можда и пресудио да Црвена звезда поново удари у зид и не види ни врата Лиге шампиона.

Габонски везиста ће због физичког насртаја на капитена Лудогореца Ђакова и гурања у пределу лица готово извесно пропустити остатак европских квалификација српског шампиона, а према речима аса из чувене генерације која је покорила Европу 1991. године - такво понашање је недопустиво!

"Замислите да је неки домаћи играч урадио оно што је урадио Канга. Па набили би га на колац. Онакво понашање је недопустиво! А како је тек несигуран онај у одбрани, Фибел. Једино Доналд што је одиграо добро, њему свака част", рекао је Бинић за Информер. 

Када је у питању даљи европски пут Црвене звезде - ни ту није претерано велики оптимиста. Јасно, када се погледа листа потенцијалних кандидата у плеј-офу за Лигу Европе.

"Звезда ће са д тешко изборити пласман у Лигу Европе. Може да јој западне много тежи противник него у квалификацијама за Лигу шампиона", јасан је Бинић, који је још једном поновио да је против довођења страних играча у вољени клуб:

"Зна се мој став, нисам за странце, јер имамо толико талентоване деце. Не може нико да ме убеди да наша деца не би одиграла боље од страних играча, који су толико плаћени. Кажу 'доведени су као слободни играчи'. Јесте, слободни, али с коликим платама", пита се Бинић на крају разговора за Информер. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар