Zvezdina legenda: Kangu bi nabili na kolac da je Srbin!

Oštro i po Tomasu Fibelu, ali i pohvale za Donalda...

Fudbal 06.08.2016 | 12:00
Zvezdina legenda: Kangu bi nabili na kolac da je Srbin!
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić spada u red onih koji uvek, bez dlake na jeziku, kaže ono što misle. Što na umu, to na drumu. 

Tako je u samo nekoliko vrlo jasnih rečenica osudio potez Gelora Kange koji je možda i presudio da Crvena zvezda ponovo udari u zid i ne vidi ni vrata Lige šampiona.

Gabonski vezista će zbog fizičkog nasrtaja na kapitena Ludogoreca Đakova i guranja u predelu lica gotovo izvesno propustiti ostatak evropskih kvalifikacija srpskog šampiona, a prema rečima asa iz čuvene generacije koja je pokorila Evropu 1991. godine - takvo ponašanje je nedopustivo!

"Zamislite da je neki domaći igrač uradio ono što je uradio Kanga. Pa nabili bi ga na kolac. Onakvo ponašanje je nedopustivo! A kako je tek nesiguran onaj u odbrani, Fibel. Jedino Donald što je odigrao dobro, njemu svaka čast", rekao je Binić za Informer. 

Kada je u pitanju dalji evropski put Crvene zvezde - ni tu nije preterano veliki optimista. Jasno, kada se pogleda lista potencijalnih kandidata u plej-ofu za Ligu Evrope.

"Zvezda će sa d teško izboriti plasman u Ligu Evrope. Može da joj zapadne mnogo teži protivnik nego u kvalifikacijama za Ligu šampiona", jasan je Binić, koji je još jednom ponovio da je protiv dovođenja stranih igrača u voljeni klub:

"Zna se moj stav, nisam za strance, jer imamo toliko talentovane dece. Ne može niko da me ubedi da naša deca ne bi odigrala bolje od stranih igrača, koji su toliko plaćeni. Kažu 'dovedeni su kao slobodni igrači'. Jeste, slobodni, ali s kolikim platama", pita se Binić na kraju razgovora za Informer. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar