Видео - ИКШ: Реал добио Бајерн, Челси бољи од Милана!

Реал Мадрид савладао је минхенски Бајерн у оквиру Интернационалног Купа Шампиона 1:0 (0:0), док је Челси био бољи од Милана – 3:1 (1:1).

Фудбал 04.08.2016 | 12:00
Видео - ИКШ: Реал добио Бајерн, Челси бољи од Милана!
Актуелни првак Европе и шампион Немачке састали су се на 'Метлифе' стадиону у Њу Џерсиу, а победу 'Краљевићима' донео је бразилски десни бек Данило у 79. минуту.

Баварци су били бољи ривал, поготово у првом полувремену, Давид Алаба је у 25. минуту погодио оквир гола Кика Касиље из слободног ударца са тридесетак метара, да би се чувар мреже Мадриђана у наставку истакао са неколико добрих интервенција.

Тим Зинедина Зидана заиграо је доста боље и конкретније у наставку, а први је голу Свена Улриха запретио управо Данило, после додавања Марсела у 55. минуту- Недуго затим, Дани Карвахал са ивице казненог погађа стативу, потом одговара Алаба, да би коналан резултат сусрета поставио десни бек Реала – сјајним ударцем слабијом левом новог са двадесетак метара.

Млади Србин Милош Пантовић нашао се на терену од 77. минута, када га је Карло Анчелоти увео уместо Хавија Мартинеса.



Два часа касније, на 'У.С. Банк' стадиону састали су се Милан и Челси, а тим Антонија Контеа показао је да је квалитетнија екипа од 'росонера'.

'Плавци' су у вођство дошли у 24. минута, када је после додавања Немање Матића и шута Сезара Аспиликуете Бертранд Траоре био најсналажљивији у петерцу и преварио Ђанлуиђија Донаруму. Ипак, четрнаест минута касније екипа Винченца Монтеле стиже до изједначења.

Ђакомо Бонавентура дивно је извео слободњак са 25-26 метара и савладао Тиба Куртоу. Тим резултатом отишло се на одмор, да би ново вођство Лондонцима донео Оскар у 70. минуту из пенала. Бразилски везиста поставио је и коначан резултат три минута пре краја – овога пута после додавања Хуана Квадрада са бока.

Матић је играо до 79. минута када га је заменио Натанијел Чалобах, док је опорављени Бранислав Ивановић ушао на терену двадесет минута раније уместо Темитаја Олуфисаја Олаолува.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар