Video - IKŠ: Real dobio Bajern, Čelsi bolji od Milana!

Real Madrid savladao je minhenski Bajern u okviru Internacionalnog Kupa Šampiona 1:0 (0:0), dok je Čelsi bio bolji od Milana – 3:1 (1:1).

Fudbal 04.08.2016 | 12:00
Video - IKŠ: Real dobio Bajern, Čelsi bolji od Milana!
Aktuelni prvak Evrope i šampion Nemačke sastali su se na 'Metlife' stadionu u Nju Džersiu, a pobedu 'Kraljevićima' doneo je brazilski desni bek Danilo u 79. minutu.

Bavarci su bili bolji rival, pogotovo u prvom poluvremenu, David Alaba je u 25. minutu pogodio okvir gola Kika Kasilje iz slobodnog udarca sa tridesetak metara, da bi se čuvar mreže Madriđana u nastavku istakao sa nekoliko dobrih intervencija.

Tim Zinedina Zidana zaigrao je dosta bolje i konkretnije u nastavku, a prvi je golu Svena Ulriha zapretio upravo Danilo, posle dodavanja Marsela u 55. minutu- Nedugo zatim, Dani Karvahal sa ivice kaznenog pogađa stativu, potom odgovara Alaba, da bi konalan rezultat susreta postavio desni bek Reala – sjajnim udarcem slabijom levom novog sa dvadesetak metara.

Mladi Srbin Miloš Pantović našao se na terenu od 77. minuta, kada ga je Karlo Ančeloti uveo umesto Havija Martinesa.



Dva časa kasnije, na 'U.S. Bank' stadionu sastali su se Milan i Čelsi, a tim Antonija Kontea pokazao je da je kvalitetnija ekipa od 'rosonera'.

'Plavci' su u vođstvo došli u 24. minuta, kada je posle dodavanja Nemanje Matića i šuta Sezara Aspilikuete Bertrand Traore bio najsnalažljiviji u petercu i prevario Đanluiđija Donarumu. Ipak, četrnaest minuta kasnije ekipa Vinčenca Montele stiže do izjednačenja.

Đakomo Bonaventura divno je izveo slobodnjak sa 25-26 metara i savladao Tiba Kurtou. Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi novo vođstvo Londoncima doneo Oskar u 70. minutu iz penala. Brazilski vezista postavio je i konačan rezultat tri minuta pre kraja – ovoga puta posle dodavanja Huana Kvadrada sa boka.

Matić je igrao do 79. minuta kada ga je zamenio Natanijel Čalobah, dok je oporavljeni Branislav Ivanović ušao na terenu dvadeset minuta ranije umesto Temitaja Olufisaja Olaoluva.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar