Рио - Кошаркашице Србије изгубиле од Аустралије пред старт ОИ!

Женска кошаркашка репрезентација Србије поражена је од селекције Аустралије 72:50 у пријатељској припремној утакмици у Рију пред почетак Олимпијских игара.

Кошарка 04.08.2016 | 13:45
Рио - Кошаркашице Србије изгубиле од Аустралије пред старт ОИ!
Изабранице Марине Маљковић забележиле су пораз, након што су пре два дана забележиле убедљиву победу против Бразила 97:69.

Питање победника решено је већ у првој четвртини коју је Аустралија добила са 17 разлике, а потом без проблема очувала предност.

Припремни дуели против Бразила и Аустралије били су затвореног типа, без присуства гледалаца, а због правилника није било могуце ангажовање судија, па су на њима правду делили цланови стручних штабова.

"Провере против Бразила и Аустралије су нам дале праве слику онога што нас очекује на турниру и са колико квалитетним екипама ћемо водити борбе. Ово је потпуно други ниво кошарке, на који у овој провери нисмо успеле да се прилагодимо. Са веома добром игром Аустралије поклопила се и наша лоша партија, да бисмо уопште биле конкурентне, наша борбеност и тимска игра морају да буду на највишем нивоу", рекла је селектор Марина Маљковић.

Кошаркашице Србије такмичење на Олимпијским играма почињу 7. августа против Шпаније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар