Је ли Додик или Рокфелер кандидовао Радојичића за градоначелника?

И док се у медијима који су под његовом контролом Милорад Додик представља као велики русофил, Путинов пријатељ и наводна жртва сплетки запада, његови најближи сарадници и руководиоци СНСД-а су активни чланови „Еаст-wест бридга“, организације коју је основала Трилатерална комисија.

Република Српска 04.08.2016 | 11:04
Је ли Додик или Рокфелер кандидовао Радојичића за градоначелника?
Трилатералну комисију многи називају Свјетском владом из сјенке, а основали су је 1973. године Дејвид Рокфелер и Збигњев Бжежински са циљем јачања сарадње САД-а, Европске Уније и Јапана.

Чланови утицајне Трилатералне комисије били су многи амерички предсједници, премијери Велике Британије, Француске, Италије, водећи банкари и власници највећих мултинационалних компанија.

Од оснивања Трилатерална комисија радила је на слабљењу утицаја Русије, касније и Кине, а један од оснивача, геостратег и бивши савјетник за националну сигурност предсједника САД-а Џимија Картера Збигњев Бжежински, домаћој јавности је познат по активној улози у распаду бивше Југославије и Совјетског Савеза.

Бивши предсједник Народне скупштине Републике Српске и кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић члан је Саветодавног одбора Ист-вест бриџа, а друштво у одбору чине му Ана Ђукановић, сестра црногорског владара Мила Ђукановића, Зорана Михајловић, Горан Свилановић...

Игор редовно присуствује Молитвеном доручку са америчким предсједницима, а и сам Додик прошле године у Београду је присуствовао сједници Трилатералне комисије.

Анин познатији брат Мило Ђукановић увео је санкције Русији, најгласнији је заступник уласка Црне Горе у чланство и јачања улоге НАТО-а у региону. Бивша Додикова савјетница Зорана Михајловић у СНС-у и Влади Србије слови као навјећи противник блиских веза Србије са Русијом, а бивши министрар вањских послова и лидер Грађанског савеза Србије Горан Свилановић био је еврофанатик чију политику у Србији сада спроводи Чеда Јовановић.

Члан Ист-вест бриџа је и Ранко Шкрбић, кум предсједника Милорада Додика, бивши амбасадор БиХ у Србији и министар здравља Републике Српске. Иако у биографији на енглеском језику Трилатерале пише да Шкрбић има импресивну политичку, дипломатску и научну каријеру, свима нама у Републици Српској је познат као гробар здравства који је током свог министарског мандата направио хаос и иза себе оставио стотине милиона марака дуга у здравственом Фонду и установама.

Млађани савјетник предсједника Републике Српске за политичка питања Александар Врањеш такође је члан Рокфелеровог Ист-вест бриџа. Њима друштво повремено праве Колинда Грабар Китаровић, Бојан Костреш, Жељко Митровић.

Међу члановима не може се пронаћи нико од водећих људи опозиције у Републици Српској. Имајући у виду да су многи утицајни министри, дипломате и медијски магнати земаља региона чланови Ист-вест бриџа, и да им је то чланство пресудно утицало на успон у каријери, можемо се запитати да ли је подршка Рокфелеровог Клуба била пресудна и за кандидатуру Игора Радојичића?

Поставља се питање како то да најближе сараднике, кумове, министре и савјетнике Милорада Додика плаћа Дејвид Рокфелер, а да са друге стране предсједник Републике лицемјерно тврди да га тобоже руши запад и Сорош? Сам Никола Шпирић је као предсједник Комисије за надзор ОБЕ утврдио да су режимске подвале о Сорошу биле неистините и да ниједна страна невладина организација није учествовала у организацији протеста у Бањалуци.

Питамо се да ли неко може бити русофил који се по потреби пред изборе слика са Владимиром Путином, а да му истовремено најближе сараднике контролишу Рокфелер и Бжежински? Предсједник Путин свакако није наиван, и можда је управо Додиково најближе окружење стварни разлог зашто из Русије никада није дошао ни „мали“ ни „велики“ кредит?!

Бројни су примјери да се пренаглашеном виком и упирањем прста у друге скреће пажња јавности у другом правцу са непопуларних потеза власти.

Тако је Србија дала посебно велики значај обиљежавању годишњице почетка агресије НАТО-а управо у вријеме када је са овом војном Алијансом у највећој тишини потписан Споразом о слободном проласку трупа и имунитету војника, а Додик најватренију националну реторику користу у вријеме када доноси најпогубније одлуке за Републику Српску.

Од доласка на власт 1998. на тенковима СФОР-а до данас Додик је био и остао марионета у рукама запада која има задатак да системски разори Републику Српску, а његови ментори му дозвољавају да понекад изводи представе у јавности, повремено их напада и представља се лажно као њихова жртва како би створио погрешну слику и обмануо неупућене и наивне грађане.

Тако се и ових дана ново штампање 40 000 000 КМ трезорских записа, пристајање на Бакирове уцјене, „болне реформе“, отпуштања и смањење плата по диктару ММФ-а у режимским медијима покушава потиснути у други план пренаглашеним лажним србовањем и бесмисленим причама о механизму координацине и одбарни интереса Републике Српске.

Имајући у виду ове чињенице и тренутно стање у Републици Српској сигурно је само једно - највећи национални интерес Срба са ове стране Дрине је скидање са плећа паразита и отуђене олигархије, страних слуга, марионета и агената који су распродајом националног богатсва, расељевањем, задуживањем и пљачком у протеклој деценији сопственом народу направили огромну штету, већу од многих страних окупација у прошлости.

Извор: небојсавукановиц.инфо

Коментари / 69

Оставите коментар
Name

Хвала Небојса!

04.08.2016 09:17

Напокон да се и ово стави у слово на папиру!!!! НАРОДЕ, ОВИ ЉУДИ СУ СЕКТАСИ!!!! Ови људи, тј СОТОНЕ, раде све на унистењу православља! Сви они су атеисти и немају везе са богом! Њихов бог је СОТОНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

04.08.2016 10:05

Какви секташи о чему то причаш, шта је ту чудно све је то тако ако имаш новац имаш моћ и то је то. зависно од количине новца односно висине чланарине коју платиш толику моћ у организацији имаш а остали нека чекају први и плату и пензију

Name

@аа

04.08.2016 10:17

Скини те узгије, коњу један и погледај око себе! Знас ли ти уопсте ко су они? Оцигледно да немас појма, боту глупи...

Name

ре аа

04.08.2016 10:20

Знас ли ти ко су људи у Трилтералној комисији? Знас ли ти ко су масони? Коњу...

Name

Зоран

04.08.2016 10:26

Не знам, а и не вјерујем да су наши мали политичари из мале земље интересантни најмоћнијим људима на планети. Али, ево и да јесу, требамо ли бити против таквих, од 90-их нисмо имали ниједног савезника, па смо имали санкције и бомбардовања, изгубили смо Крајину и Космет и на једвите јаде сачували Републику Српску.

Name

Е па Зоране

04.08.2016 10:29

Теби је најбезболније са тубом вазелина...

Name

@Зоран

04.08.2016 10:33

Па они и јесу унистили Yугославију, и униставају и даље, систематски... А сто се тице Крајине, Космета и Републике Српске... Ту су издајници, Вуциц и Додик...да докусуре ово сто је остало од Србије и Републике Српске...

Name

Мика

04.08.2016 10:34

Све,али кад процита да је и прцави Врањес у тим г...а,Онда сам рекао,све је то нула и ниста се не бојте.

Name

Крајисник

04.08.2016 11:26

Зоране, немамо ми непријатеље изван граница бивсе Југе. А ови унутрасњи су такви да нам нико други ни не треба. Ови на власти су гори од куге.

Name

НЕ

04.08.2016 09:22

САМО ГЛАСАЈТЕ ЗА СНСД,БИЦЕ БОЉЕ МАЛО СУТРА.МА ВЕЦ НАМ ЈЕ ИДЕАЛНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

04.08.2016 09:24

ЈАКО ЈЕ ЖАЛОСНО ДА У "КЛУБУ ОПОЗИЦИЈЕ" НЕМА ПОЛИТИЧАРА КОЈИ МОГУ ДА КОМУНИЦИРАЈУ СА ОВИМ "ВЛАДАРИМА СВИЈЕТА" ИЗ СЈЕНЕ, ЈЕР ОСИМ СКРОМНОГ ОПШТЕГ ЗНАЊА ИМАЈУ И ЈЕЗИЧКЕ БАРИЈЕРЕ.... ЗАТО И ЈЕСУ У ОПОЗИЦИЈИ ВЕЋ ДЕСЕТ ГОДИНА И НЕМАЈУ КАПАЦИТЕТА ДА ПРЕУЗМУ ЛИДЕРСТВО ОД УСТРАШЕНОГ "ЛИЈЕВЧАНСКОГ КАБАДАХИЈЕ". ИАКО ЈЕ "УСТРАШЕН И ИЗЛУЂЕН" ОН СЕ ЖЕСТОКО БОРИ И КОРИСТИ СВА СРЕДСТВА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТИ И НА СЛОБОДИ, А ОВИ НАШИ ЛИДЕРИ ОПОЗИЦИЈЕ УГЛАВНОМ РАДЕ ОД 10 ДО 14 ЧАСОВА И НАЈВИШЕ ВОЛЕ ДА СПАВАЈУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стани мало...

04.08.2016 09:51

И размисли...они кад планирају, планирају за мин. 50 година... Све је немјестаљка од самог поцетка! За коју годину цес да видис да је неко из опозиције био само у неком другом "клубу"! Исто .рање, друго паковање...

Name

Хеј, стани мало

04.08.2016 20:36

Као нпр Стевандић, или што мирише на Огњена Тадића.

Name

Радован

04.08.2016 09:25

То што се зна, а шта се све незна? Водећи политичари су одавно у пауковој мрези, само комплетном сменом свих и постављање нових политичара који нису под ничијим утицајем можда би се извукли из свега тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изврсен задатак!

04.08.2016 09:25

Рекефелер "довео" Додика, да би потом овај атеиста/сотониста досао за градонацелника, па потом и предсједника...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО В .

04.08.2016 09:33

Побогу Вукановицу,ти направи теорију завјере од јајара на локалном нивоу.Гдје да се на овим кокосарима базира нека глобална политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

04.08.2016 09:53

Како си ти наиван!

Name

Кад сконтас, на крају...!?

04.08.2016 09:36

Милорад је Игоров пулен! :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуниша Рачић

04.08.2016 09:58

Свака част Небојши, као и увек погађа у центар. Нама Србима неће крнути набоље све док се не отарасимо комунизма једном за сва времена. Када је комунизам на власти а у цркви јерес екуменизма, јасно је да су резултати поражавајући, морал и друштвене вредности су на дну, цвета корупција и криминал. Из овог текста јасно се види колико јуда код нас има који су спремни за шаку сребрењака продати и рођеног оца. Дигнимо глас против ове пошасти и бласфемије док не буде касно. Једна порука васколиком Српству, међу овим издајницима своје место има и бивши министар иностраних послова Србије Горан Свилановић, који ће остати упамћен као први "српски" функционер који је јасно и гласно, без стида и кајања рекао да Косово и Метохија треба постати независно! Зна се шта то значи и никакав еуфемизам типа слобода речи и мисли не може заменити чињеницу да се ради о најгорем чину издаје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

04.08.2016 10:07

О овеме сам писао јуце, а и претходних дана. Игор Радојициц је атеиста, масон и изјасњава се као Црногорац. Цлан је удрузења Еаст-Wест Бридге из Београда. То удрузење окупља углавном оне који мрзе Србе, Србију и који су подрзавали бомбардовање 1999. Како је могуце да један атеиста, масон, Црногорац и србомрзац уопсте буде кандидат за градонацелника Бања Луке!? Па, могуце је, јер су Додик и булумента око њега обицни издајници и слуге запада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДБ

04.08.2016 11:27

Па могуце је зато сто сте глупави кметови,..Миле настави по плану

Name

Владо Бања Лука

04.08.2016 12:54

За УДП: казес:"Миле настави по плану". Знаци, подрзавас издају, русење и пљацку Републике Српске. По плану... Инаце, коментари тебе и теби слицних бас обикују информацијама, писменосцу и креативносцу у пм.

Name

УДБ

04.08.2016 22:57

За Владо Бања Лука: Наравно да подрзавам све то сто си набројао, Миле ради за нас босњаке, то је нас цовјек. Владо поздрав из Сарајева.

Name

Драган

04.08.2016 10:17

"Балкански шпијун" и Ђуро су мала дјеца за ове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

04.08.2016 11:20

Потписујем, Драгане!

Name

ја

04.08.2016 10:28

Срамота је ста цобани раде по Бањалуци.Имали су 4 године и за те 4 године нису урадили апсолуно ниста али сад пред локалне изборе мафија се разлетила и доста улица по граду је раскопано као асвалтирају сад пред изборе, хоце народ да направе будалама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један ријетки Бањалуцанин

04.08.2016 11:23

Бас тако! Ја за ову багру не бих гласао ни пијан а ни кад би ми обецали и оно сто це ми евентуално мозда пасти на ум. Гласацу за онога ко ми обеца да це их стрпати иза ресетака.

Name

ПИСКАВИЦА

04.08.2016 11:40

АСФАЛТИРАЈТЕ У ЗАСЕОКУ ШЕВЕ.МЈ. ЗАЈЕДНИЦА ПИСКАВИЦА И ДОБИТ ЦЕ ГЛАСОВЕ ОНАЈ ТКО ТО УРАДИ. 150 ГЛАСОВА ,А САМО 350 МЕТАРА АСФАЛТА.ШТА ЈЕ ТО ГРАДСКОЈ УПРАВИ У БАЊА ЛУЦИ.

Name

Ре.Пискавица

04.08.2016 16:09

Зар би се ти друзе продао за 350 м асфалтираног пута. Зато ћеш ти и гризти тај асфалт, и зато нам је све тако у републици због таквог размишљања. Нека нам је бог на помоћи

Name

'Ајде

04.08.2016 21:48

Глупане из Пискавице, како ти опозиција може асфалтирати то пута кад не могу одобрити паре из буџета. Прво их мораш изгласати. Није теби до пута него си СНСД бот.

Name

рс

04.08.2016 10:44

Српски народ је расељен на све стране ради заслуга насих паметних и успјесних политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

04.08.2016 10:54

Сваки понедељак ујутро Дејвид Рокфелер , Обама , Папа и Краљица Елизабета са јос пар ликова вијећају о стању у Републици Српској и како да је коначно сломе након 25 година и поуздано знам да су заључили да је најбитније за изврсење тог највећег задатка ко ће бити начелник Чајнича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

04.08.2016 13:38

Хахахахах свака цаст за коментар Милојко. Сито се насмијем разним текстовима ових дана, па и овом горе.

Name

Херцеговац

04.08.2016 10:58

Вукан погађа директно у мету као увијек

ОДГОВОРИТЕ
Name

милоје цикиц

04.08.2016 11:02

А генерал Миловановиц? А Саво Стрбац и његов Веритас са масонским оком у амблему организације? Гдје они припадају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОРЛЕОНЕ

04.08.2016 11:37

ДОБРО ЗАПАЗАЊЕ,ЗА ГЕНЕРАЛА ВРЛО ДИСКУТАБИЛНО,ЈЕДИНИ ЈЕ ОСТАО.НИЈЕ ЛИ ТО МАЛО ДЕГУТАНТНО?

Name

Мали Перица

04.08.2016 11:43

Браво за коменар,само си заборавио Драгана Ћавића и он је добар играч на 6ици и за свој интерес.

Name

Данијел Кецман

04.08.2016 11:42

Па до кад висе стране марионете. У политицкој прици у РС сви су издајници и марионете. Свет је глобализован и свако сарадјује са сваким. Ја сам за Др Цавица, али после овог, ако Радојициц има иза себе тако јаку организацију, преко које мозе да донесе воде у БЛ, сад не знам за кога. Колико сте глупи у својим парохијалним водјењима политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика

04.08.2016 12:04

Чавић може све чини да веже дупе за фотељу. Види му се на фаци да је пргавац и велику радник. Може направити изложбу од чланских карти...

Name

Реплика на реплику

04.08.2016 12:21

Ста бе бре заболе за тим. Оставио је РС у одлицном економском стању. То је све сто ја гледам. Сто подразумева, способност организовањс, искуство, сирок поглед на ствари. Ако је РС оставио у одлицном стању, резонујем био би добар за РС.

Name

Реплика 2

04.08.2016 12:54

Када је био толико добар, сто је онда предао Власт Милораду Додику (СНСД-у)?! Не мозе да буде газда и водја у својој куци а не да води партију или РС.

Name

Реплика 3

04.08.2016 13:05

Бас зато сто је предао власт по закону и Уставу РС. Даје наду да це да као градонацелник исто тако да се понаса и ради. По закону.

Name

ПРАГА

04.08.2016 11:43

РАДОЈЦИЦ ЈЕ БИО У МОЈОЈ ЈЕДИНИЦИ 11 ЛАРП ПВО,ПРАГЕ.БИО И ТРАЗИО ПРЕКОМАНДУ ЈЕР СЕ ПРЕПО РАТИСТА И РАЗГУЛИО КАО РЕЗЕРВНИ СТАРИЈЕСИНА.ЕТО ТОЛИКО О ЊЕГОВОМ РАТОВАЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

04.08.2016 17:58

ТАЧНО ЈЕ ПОТВРЂУЈЕМ... НЕКА ЧАВИЋЕВА ЕКИПА ПОГЛЕДА У ЕВИДЕНЦИЈЕ - ВОБ 8 И ДРУГЕ В И ПВО ВРС - ЗАШТО ЈЕ ТАЈ "ЗЕКО" ОД ПОЛИТИЧАРА И НАВОДНО НЕКИ РЕЗЕРВНИ ОФИЦИР МИРНО НАГУЛИО ИЗ ЈЕДИНИЦЕ... ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА ЈЕ ТА ЈЕДИНИЦА ПОВРЕМЕНО ПОКРИВАЛА ОДРЕЂЕНЕ ВАТРЕНЕ ТАЧКЕ НА ЛИНИЈАМА ФРОНТА - ПА СЕ ТО "ЗЕКИ" НИЈЕ СВИДЈЕЛО, ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЋЕ ДО КРАЈА РАТА "ЧУЧАТИ" У ЗАЛУЖАНИМА И МАХОВЉАНИМА...

Name

цеца

04.08.2016 11:52

Врањес је зену запослио на мјесто сефа кабинета ректора Матаруге а он није успио да докторску дисертацију написе и одбрани у Београду па се пребацио уБЛ да некако то заврси.Долази на факултет један дан одрзи вјезбе сат времена а за то прима плату 1300КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињци

04.08.2016 12:08

Мој Вукане да имаш части и поштовања, остао бих у родном Требињу, него што причаш (пишеш) будалаштине и слушао ста ти каже Босић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

04.08.2016 14:12

Он је и отишао из Требиња јер је частан и поштен и прије свега мисли својом главом. За такве све мање мјеста има у Требињу. Нажалост у овом лијепом граду што мање знаш, штто се боље увлачиш у дупе и што си већи лицемјер боље пролазиш.

Name

Драган

04.08.2016 12:19

Толико јак лоби, а никад ништа да ураде за Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нео

04.08.2016 13:07

Па зато сто су против Срба и православља! Велики трн у оку...

Name

Сања

04.08.2016 13:07

Еwб ради на изградњи мира у региону и цланови су му угледни градјани из цијелог свијета. Ускоро це неки од видјених опозиционих политицара и интелектуалаца из РС,објелоданити цланство и позвати завадјене блокиве на помирење.

Name

@Сања

04.08.2016 14:20

Сто то лијепо звуци, али они су и даље плаценици од стране комисије да спроводе њихове циљеве! А то да це да се појави један сто це ујединити, познато ми је... Ја га не зелим зато сто је и он намјестен као и сва ова десавања на Балкану!

Name

Драган

04.08.2016 16:57

Сања, можеш дефинисати тај њихов замишљени мир у региону?

Name

Кука и мотика

04.08.2016 12:34

Добро је све ово знати, лакше се разумију сва ова срања која нам се дешавају. Најбољи лијек је, сву ту гамад у власти голим рукама подавити, ал да то народ уради. До тада ће бити овако како је, јер им се даје простор да стално и непрестано, бескрајно манипулишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ееееее

04.08.2016 22:38

Нема народа,голи кметови, јад и цемер

Name

П

04.08.2016 12:56

Црногорци мафијаши владају Балканом у задњих 20 година-и сви се држе заједно као секта- па тако и није чудо ово за Радојичића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јооој

04.08.2016 13:15

И Хрвати имају јако добру позицију.

Name

МИЛОРАД ДОДИК - РОДНИ ЛИСТ

04.08.2016 13:11

Ма овај је прави атеиста као и Радојициц... Нити нације нити вјере... хттп://тугасхоw.цом/видео/x4имкqц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде Панцевац

04.08.2016 13:19

Када це бити ухапсен Милорад Додик, Лука Петровиц, Илија Таминдзија и остали лопови.кримоси.дезертеи и мафијаси из СНСД-а, ојадисе овај народ куце виле по дедињу и монаку, по банкама у иностранству 300 милиона марака украдених од овог народа сто се борио за ову дрзаву, ако нецете ви, ја цу им узети све. Имама Доказе ста раде Лука Петровиц његов сурак Илија Таминддyија, Ненад Црногорац, Мико Цуриц, и остала олос и багра из СНСД-а како из Хет-а, Електропривреде извлаце паре преко својих фирми који наравно други воде, Лотеx, Термомонт, Сегмент, Херц-градња, како се тендери средјују, 99 посто Снсдових људи валај гудру, кокаин, вутру, па није мени отац и цитава породица дзаба крварила за ову дрзаву, и није дрyазава када је води, олос, дезертери, лопови и криминалци горе наведени, е...неце или мене неце бити илињих, прије њих оца им јебем олоског!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

04.08.2016 13:44

Каква будала

Name

ДЕ ГОТХИА

04.08.2016 17:50

МИКИ ТИ СИ БУДАЛА - ЧОВЈЕКУ ЈЕ ДОСТА И МОЖЕ СВАШТА УРАДИТИ...

Name

Данило

04.08.2016 13:20

Додик је Нациста и устаса. Није он никакав русофил!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрог

04.08.2016 13:41

Он је заљубљеник у паре и његов новчаник, све друго му је неважно.

Name

Ре

04.08.2016 16:12

Бјелосвјетски лопови

Name

Пена

04.08.2016 14:20

Овај Вукановић увијек дође до интересантних информација и докумената, да ли неке службе стоје иза њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД џемат

04.08.2016 16:51

Када сам прошле године рекао својој родбини и пријатељима да ће - када се до краја потроши - Додика (они који су га довели и који га и даље подржавају) замјенити дуом Жељка Цвијановић као предсједница и Игором Радојчићем као премијером. Један од разлога је управо овај сајт. Ово није ништа ново нити је нека велика тајна. Само што се ријетко ко усуђује да о овим стварима пише у медијима који имају већу публику. Народ не треба да мисли о томе ко заиста вуче конце на Балкану, у Европи и у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

04.08.2016 16:54

Миле је квислинг односно сарадник окупатора у пљачки сопственог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пињое

04.08.2016 21:59

Иваниц је био на састанцима трилатерале јос прије десет година,и онда нам уведе пдв и пропаст је поцела..

Name

мами

05.08.2016 03:48

Вукане све сто си до сада написао да овом насем народу отворис оци не вреди! Народ највисе воли да га лазу и петљају да се искупи на васару и уз бесплатно пиво и месо да цупка и дере се под сатором певајући са све манипулатором "не мозе нам нико ниста"! Тојагом па по Додику, Радмановићу, Спирицу, Скрбићу и осталим патриотама сви зрели за затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

05.08.2016 06:57

Све сам мислио да је овај Радојичић бар мало другачији и бољи од Миле кад оно исти бандит!

ОДГОВОРИТЕ