Мањача: Бик убо сточара у стомак

Предраг Шућур (41) из Конотара, села на Мањачи надомак Бањалуке, тешко је повријеђен прексиноћ када га је рогом убо бик.

Република Српска 04.08.2016 | 10:36
Мањача: Бик убо сточара у стомак
Они који Шућура познају запрепаштени су због оног што му се догодило, али нико не зна детаље напада разјарене животиње.

"Предрага знам, и знам да има бика, бави се сточарством. Вјерујте да детаље не знам, јер он живи даље од мене. Од вас сада први пут чујем за то и, право да вам кажем, шокирана сам", прича нам једна старица из Конотара.

Из Дома здравља Бањалука потврдили су да су прексиноћ интервенисали припадници њихове Службе хитне медицинске помоћи, те да су збринули пацијента, а потом га пребацили у хитну пријемну хируршку амбуланту.

"Пацијент има повреду у предјелу стомака, односно отворену рану", казали су из Дома здравља Бањалука.

Шућур је, како је потврђено из Универзитетског клиничког центра Републике Српске, одакле су навели његове иницијале, у хитну пријемну хируршку амбуланту, прекјуче у 21.35, довезен возилом Службе хитне помоћи Бањалука.

"Пацијент је првобитно хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење, те је током данашњег дана, усљед бољег општег здравственог стања, премјештен у Клинику за општу и абдоминалну хирургију", рекли су јуче у УКЦ Републике Српске.

Пацијент је, како напомињу из те здравствене установе, примљен с убодном раном у предјелу трбуха.

"Установљено је да је прободен трбушни зид, али без оштећења унутрашњих органа. Пацијент је одмах оперативно збринут, а његово здравствено стање је засад стабилно", казали су из УКЦ Републике Српске. Из ЦЈБ Бањалука потврђено је да им овај случај није пријављен.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вучић

04.08.2016 13:59

У затвор једно 15 год и нема скакати на краве више

ОДГОВОРИТЕ