Ово су најскупљи паметни телефони на свијету

Прављени од најнеобичнијих материјала, неретко украшени и златом или дијамантима, а истовремено треба да буду опремљени најновијим апликацијама. Због тога су и цене ових паметних телефона астрономске.

Занимљивости 04.08.2016 | 08:23
Ово су најскупљи паметни телефони на свијету
Када су у питању паметни телефони високог квалитета, понуде Самсунга и Апплеа делују најпримамљивије, али проблем је у томе што већина људи поседује телефон управо једне од ове две компаније.

"Голдвисх Ецлипсе" са дијамантима и алигаторовом кожом кошта око 32.800 евра


На велику жалост богатих корисника Апплеових паметних телефона, најскупљи уређаји, чија цена достиже и више десетина хиљада евра, покрећу се уз помоћ оперативног система Андроид, будући да Аппле не дозвољава другим произвођачима употребу оперативног система иОС.


 "Тонино Ламборгхини 88 Таури" од коже и челика кошта 4.650 евра

Заправо, ови паметни телефони у суштини имају исте спецификације, као и телефони које користе „обични смртници“, уз само неколико додатних ексклузивних спецификација, а већина њих само лепо изгледа.

"Мобиадо Гранд Тоуцх" телефон од мермера кошта 2.800 евра

Можда би телефон опточен дијамантима и обложен кожом алигатора, ипак, могао помоћи потенцијалном купцу да занемари обичне спецификације паметног телефона.



Б 92
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

аа

04.08.2016 09:59

кад неко меже дати милион еура за ламборгини зашто неби дао 5000 за телефон...

ОДГОВОРИТЕ