Ovo su najskuplji pametni telefoni na svijetu

Pravljeni od najneobičnijih materijala, neretko ukrašeni i zlatom ili dijamantima, a istovremeno treba da budu opremljeni najnovijim aplikacijama. Zbog toga su i cene ovih pametnih telefona astronomske.

Zanimljivosti 04.08.2016 | 08:23
Ovo su najskuplji pametni telefoni na svijetu
Kada su u pitanju pametni telefoni visokog kvaliteta, ponude Samsunga i Applea deluju najprimamljivije, ali problem je u tome što većina ljudi poseduje telefon upravo jedne od ove dve kompanije.

"Goldvish Eclipse" sa dijamantima i aligatorovom kožom košta oko 32.800 evra


Na veliku žalost bogatih korisnika Appleovih pametnih telefona, najskuplji uređaji, čija cena dostiže i više desetina hiljada evra, pokreću se uz pomoć operativnog sistema Android, budući da Apple ne dozvoljava drugim proizvođačima upotrebu operativnog sistema iOS.


 "Tonino Lamborghini 88 Tauri" od kože i čelika košta 4.650 evra

Zapravo, ovi pametni telefoni u suštini imaju iste specifikacije, kao i telefoni koje koriste „obični smrtnici“, uz samo nekoliko dodatnih ekskluzivnih specifikacija, a većina njih samo lepo izgleda.

"Mobiado Grand Touch" telefon od mermera košta 2.800 evra

Možda bi telefon optočen dijamantima i obložen kožom aligatora, ipak, mogao pomoći potencijalnom kupcu da zanemari obične specifikacije pametnog telefona.



B 92
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

aa

04.08.2016 09:59

kad neko meže dati milion eura za lamborgini zašto nebi dao 5000 za telefon...

ODGOVORITE