Гомез на слатким мукама - између четвртог нападача у Барси и резерве Обамејану?!

Немачки репрезентативац има две озбиљне понуде!

Фудбал 08.08.2016 | 09:30
Гомез на слатким мукама - између четвртог нападача у Барси и резерве Обамејану?!
Епизода у Бешикташу је завршена, повратак у Фјорентину одавно није опција, зато се Марио Гомез ових дана налази на најслађим мукама.

Откако је формално завршио позајмицу у Бешикташу немачки голгетер вага низ озбиљних понуда које би могле да му донесу још један озбиљан искорак напред у каријери, али и озбиљну зараду, чиме би практично спојио „лепо и корисно“.

Мада у Фјорентини данима уназад тврде да Марио Гомез не иде нигде, човек који је донео Бешикташу титулу сада се налази између Барселоне и Дортмунда. Према информацијама до којих су дошли каталонски Мундо Депортиво и немачки Билд, Гомез вага између две занимљиве, уједно и врло захтевне улоге – четвртог нападача и прве резервеПјер Емерику Обамејану. То је потврдио и агент искусног стрелца. 

У Барселони месецима уназад већ вагају коме ће доделити једну од најзахтевнијих улога, које су својевремено носили Хенрик Ларсон и Ејдур Гудјонсен, а подужу листу кандидата недавно је употпунио Гомез, којем је Барса понудила и конкретне услове. Међутим, Гомезу је примамљива и понуда из домовине, пошто Дортмунд вођенТомасом Тухелом прави моћан пројекат, у којем би и он имао упечатљиву ролу. Дортмунд је већ купио суперталентованог Емреа Мора, али како ће младом Турчину ово практично бити прва сезона у једном овако озбиљном такмичењу, Тухел размишља да офанзивну линију ипак ојача Гомезом.

Наравно, и да се реши Адријана Рамоса, који ипак није задовољио досадашњим играма, а подсетимо да се за Колумбијца интересује Галатасарај. 

Мада, у Бешикташу се надају да би ипак могли да приволе Гомеза да се врати у Истанбул и убере све плодове минулог рада. Поред овакве две понуде које су већ на столу, Бешикташ нема шансе.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар