Gomez na slatkim mukama - između četvrtog napadača u Barsi i rezerve Obamejanu?!

Nemački reprezentativac ima dve ozbiljne ponude!

Fudbal 08.08.2016 | 09:30
Gomez na slatkim mukama - između četvrtog napadača u Barsi i rezerve Obamejanu?!
Epizoda u Bešiktašu je završena, povratak u Fjorentinu odavno nije opcija, zato se Mario Gomez ovih dana nalazi na najslađim mukama.

Otkako je formalno završio pozajmicu u Bešiktašu nemački golgeter vaga niz ozbiljnih ponuda koje bi mogle da mu donesu još jedan ozbiljan iskorak napred u karijeri, ali i ozbiljnu zaradu, čime bi praktično spojio „lepo i korisno“.

Mada u Fjorentini danima unazad tvrde da Mario Gomez ne ide nigde, čovek koji je doneo Bešiktašu titulu sada se nalazi između Barselone i Dortmunda. Prema informacijama do kojih su došli katalonski Mundo Deportivo i nemački Bild, Gomez vaga između dve zanimljive, ujedno i vrlo zahtevne uloge – četvrtog napadača i prve rezervePjer Emeriku Obamejanu. To je potvrdio i agent iskusnog strelca. 

U Barseloni mesecima unazad već vagaju kome će dodeliti jednu od najzahtevnijih uloga, koje su svojevremeno nosili Henrik Larson i Ejdur Gudjonsen, a podužu listu kandidata nedavno je upotpunio Gomez, kojem je Barsa ponudila i konkretne uslove. Međutim, Gomezu je primamljiva i ponuda iz domovine, pošto Dortmund vođenTomasom Tuhelom pravi moćan projekat, u kojem bi i on imao upečatljivu rolu. Dortmund je već kupio supertalentovanog Emrea Mora, ali kako će mladom Turčinu ovo praktično biti prva sezona u jednom ovako ozbiljnom takmičenju, Tuhel razmišlja da ofanzivnu liniju ipak ojača Gomezom.

Naravno, i da se reši Adrijana Ramosa, koji ipak nije zadovoljio dosadašnjim igrama, a podsetimo da se za Kolumbijca interesuje Galatasaraj. 

Mada, u Bešiktašu se nadaju da bi ipak mogli da privole Gomeza da se vrati u Istanbul i ubere sve plodove minulog rada. Pored ovakve dve ponude koje su već na stolu, Bešiktaš nema šanse.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar