Лучови посљедњи дани у Београду: Одлазим тужан!

Једна сезона била му је довољна да прирасте за срце навијачима Црвене звезде, али сада је време за растанак!

Фудбал 04.08.2016 | 13:30
Лучови посљедњи дани у Београду: Одлазим тужан!
Можда је био сукривац за трећи и четврти гол Лудогореца, али кад се погледа његов учинак у Црвеној звезди у прошлој сезони, када се на тас стави његов камиказа потез када је главом јурио лопту, Луис Ибањез и током последња два дана у Београду може да се прошета раширених рамена.

Памтиће га навијачи као једног од најбољих странаца који је играо у Србији, као левог бека са убјитом левицом... Истина, као играча који има одређене мане, али и момка чији дрес никада није био сув. Аргентински менталитет у пуном сјају.

У његовом гласу се и 12 сати после утакмице осећао жал за пропуштеном приликом, посебно јер му је меч против Лудогореца био последњи у Звездином дресу.

"Нисам ни знао за ту клаузулу да морам да идем после квалификација за Лигу шампиона. Много сам тужан, желео сам да са Црвеном звездом направим нешто у Европи. Рекао сам да ћу да освојим титулу - урадио сам. Тако мало нам је недостајало. Велика штета. Памтићу овај период, вероватно најбољи у каријери", рекао је за МОЗЗАРТ Спорт Луис Ибањез.

Није могао да избаци слике из другог полувремена меча са Лудогорецом.

"Можда су они бољи, вероватно су уигранији. Три године су на окупу, имају аутоматизам у игри. Међутим, мало нам је недостајало. Јако мало. Морали смо да се одбранимо после поготка Доналда. Исто тако и онај Доналдов шут који је фијукнуо пет центиметара поред стативе... Све је могло да буде другачије. Нама остаје да им честитамо. Штета, штета".

На полувремену утакмице сео је на земљу и нервозно бацио копачку. Видело се да постоји каменчић који га жуља, али није желео да тражи измену.

"Добио сам јак ударац. Некако сам стајао на ногама, али нисам желео да изађем. Хтео сам да победимо, да развеселимо навијаче. Борио сам се колико сам могао. Не само ја, него и остали саиграчи. Реално мислим да публика не може да нам замери када је борбеност у питању. Све се свело на то да су они уигранији. Уосталом, немају они узалуд толике уговоре".

Већ у петак Ибањез одлази пут Трабзона.

"Овај тим Звезде има квалитет да нешто уради у Европи. Просто, има квалитет. Морамо да наставимо даље, јер није ово смак света. Изгубили смо на продужетке. Негде ће се ово Звезди вратити", завршио је Ибањез разговор за МОЗЗАРТ Спорт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРПСКИ СОКО

04.08.2016 13:04

ХВАЛА Ти ниси требао никад ни да додјес у звезду,,бољих играца има у Србијанској сеоској лиги,,,неко је ОПРАО ОГРОМАН НОВАЦ ПРЕКО ТЕБЕ док се талентована дјеца у Србији играју јос увек крпењацама,,,ПОД ХИТНО ОГРАНИЦИТИ БРОЈ СТРАНАЦА У СРПСКИМ КЛУБОВИМА,,А ОГРАНИЦИТИ ВРИЈЕМЕ КАД СРПСКА ДЕЦА МОГУ ДА НАПУСТЕ СРПСКЕ КЛУБОВЕ НА БАР 22 ГОДИНЕ СТАРОСТИ,,ОВАКО,,,СЕТИТЕ СЕ КАКО СУ МНОГИ КОВАНИ У ЗВЕЗДЕ А САД ИХ НЕМА НИ У *ЗВЕЗДАНОЈ ПРАСИНИ* иноклубови их купе да би унистили тзв *мале* клубове а онда дају на *позајмицу* или ти СРПСКИ децаци седе на клупи..

ОДГОВОРИТЕ