Погба рекордер?! Ма, Челси обара и тај рекорд!

Конте за Лукакуа издваја богатство и нападача! Евертон би могао опасно да заради овог лета!

Фудбал 05.08.2016 | 17:30
Погба рекордер?! Ма, Челси обара и тај рекорд!
Таман када је деловало да ће Евертон успети да одоли понудама за свог најбољег играча, Челси је одлучио да озбиљно уздрма клуб с Гудисон парка. Плавци су за довођењеРомелуа Лукакуа понудили 72.000.000 евра и Лоика Ремија!

Према сазнањима угледног лондонског листа Стандард, Челси је одлучио да убрза процес довођења Белгијанца па су уз огроман новац спремни да се одрекну и Ремијевихуслуга. Како наводи исти извор, клуб са Стамфорд Бриџа је био спреман и да иде до суме од 80.000.000 евра, али сматрају да би укључивање Француза у овај трансфер знатно олакшало планирање Евертона за нову сезону. 

Карамеле би опасно зарадиле на продаји играча који ће кад-тад напустити Гудисон зарад преласка у већи тим и борбе за трофеје, али би истовремено решили и проблем замене за првог стрелца екипе. Реми је у Челсију био тек повремена замена за Дијега Косту, а након преласка из КПР-а 2014. године, није успео да се избори за већу минутажу. Када се има у виду да постоји могућност и да Џон Стоунс напусти Евертон у овом прелазном року, менаџер Роналд Куман неће имати превише времена да тражи нове аквизиције, па би Ремимогао да буде право решење.

Конте жели да Лукакуа упари са саиграчем из репрезентације Мишијем Батшуаијем који је претходно појачао Челси за суму од 40.000.000 евра, а Плавци би, уколико се трансфер реализује, тако поставили нови клупски рекорд за најскупље појачање. Челси је у јануару 2011. године за Фернанда Тореса издвојио 58.500.000 евра, а како ствари стоје, та граница могла би да буде пробијена већ до краја августа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар