Анализа - видео: Ово су Лудогорецове лекције Србима...!

Три пута у Београду, три црвена картона домаћинима! Бугарски шампион по много чему је искусна и “намазана“ екипа!

Фудбал 03.08.2016 | 23:00
Анализа - видео: Ово су Лудогорецове лекције Србима...!
Фудбалери Лудогореца и трећи пут у својој не тако богатог историји елиминисали су, и то у Београду, првака Србије у квалификацијама за Лигу шампиона (4:2). Показало се у уторак да Црвена звезда не може да се носи с најбољим тимом Бугарске, као што то није могао ни Партизан 2013. и 2014. године.

Ипак, показало се и још нешто, а статистика иде у прилог овој тврдњи, сва три пута неко од играча српског тима зарадио је црвени картон у овим окршајима.

Последњи у низу био је Гелор Канга, који је дозволио себи да га испровоцира Светослав Ђаков, и то по завршетку првог полувремена. Габонац је направио тако медвеђу услугу свом тиму, који је до тог тренутка имао играча више.

На сличан, не претерано интелигентан начин штопер Партизана Бранислав Трајковић зарадио је црвени картон 2014. године у реваншу трећег кола, на стадиону у Хумској. Он је тада ошамарио Романа Безјака у смирај првог полувремена, при резултату 2:2 и судија му је показао пут у свлачионицу.

“Серију“ искључења у дуелима српских клубова са Лудогорецом отворио је још један играч Партизана, Никола Гулан, у лето 2013. када је скривио пенал и то баш на Безјаку у 86. минуту меча у Београду при резултату 0:0. Са беле тачке прецизан је био Златински.







Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар