Analiza - video: Ovo su Ludogorecove lekcije Srbima...!

Tri puta u Beogradu, tri crvena kartona domaćinima! Bugarski šampion po mnogo čemu je iskusna i “namazana“ ekipa!

Fudbal 03.08.2016 | 23:00
Analiza - video: Ovo su Ludogorecove lekcije Srbima...!
Fudbaleri Ludogoreca i treći put u svojoj ne tako bogatog istoriji eliminisali su, i to u Beogradu, prvaka Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona (4:2). Pokazalo se u utorak da Crvena zvezda ne može da se nosi s najboljim timom Bugarske, kao što to nije mogao ni Partizan 2013. i 2014. godine.

Ipak, pokazalo se i još nešto, a statistika ide u prilog ovoj tvrdnji, sva tri puta neko od igrača srpskog tima zaradio je crveni karton u ovim okršajima.

Poslednji u nizu bio je Gelor Kanga, koji je dozvolio sebi da ga isprovocira Svetoslav Đakov, i to po završetku prvog poluvremena. Gabonac je napravio tako medveđu uslugu svom timu, koji je do tog trenutka imao igrača više.

Na sličan, ne preterano inteligentan način štoper Partizana Branislav Trajković zaradio je crveni karton 2014. godine u revanšu trećeg kola, na stadionu u Humskoj. On je tada ošamario Romana Bezjaka u smiraj prvog poluvremena, pri rezultatu 2:2 i sudija mu je pokazao put u svlačionicu.

“Seriju“ isključenja u duelima srpskih klubova sa Ludogorecom otvorio je još jedan igrač Partizana, Nikola Gulan, u leto 2013. kada je skrivio penal i to baš na Bezjaku u 86. minutu meča u Beogradu pri rezultatu 0:0. Sa bele tačke precizan je bio Zlatinski.







Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar