Дракслер кипти од беса: Одлазим!

Трансфер Немца у Јувентус или Арсенал ближи него икад!

Фудбал 05.08.2016 | 16:30
Дракслер кипти од беса: Одлазим!
Могло се и очекивати. Јулијан Дракслер је на прагу одласка из Волзфбурга. Није цветала превелика љубав између Немца и Вукова, говорио је пре три године да је Шалке "ствар срца", а немачки медији су његов трансфер на Фолксваген Арену назвали трговином истог. Да се слутило да неће дуго остати у Волфзбургу говори његова изјава да је имао усмени договор са челницима клуба да може да оде, ако му се укаже прилика. Изгледа да се указала.

Подсетимо, Дракслер је прошле године, што је и сам признао, договорио све услове са Јувентусом, практично је све било решено, али онда су се челници Шалкеа предомислили и одлучили да одбију понуду Старе даме. Такође, за Немца је озбиљно загризао и Арсенал.

Тренер Дитер Хекинг казао је да Дракслер сигурно неће напустити екипу, што је очигледно разбеснело талентованог везисту.

"Требало је да разговара са мном пре него што је изашао пред новинаре. Након Европског првенства јасно сам казао Хекингу да желим да одем из клуба и он је веома добро свестан тога. Већ три недеље то зна. Очекивао сам да ће ствари ићи другачије, а не да разговарамо путем медија. На пример, да ме неко позове и пита за мишљење. Ипак, након онога што је тренер изјавио, желео сам да се огласим и ја", пецнуо је Дракслер управу немачког клуба у интервјуу за Билд.

"Стаклени момак", како га зову због претеране склоности повредама, постигао је девет голова и асистирао за осам протекле сезоне у свим такмичењима. Волфзбург је завршио осми на табели.

"Када сам прешао у у Волфзбург пре годину дана, имао сам вербални договор са тренером и генералним директором да могу да напустим клуб када се укаже прилика. Волфсбург ми је донео добро, али и лоше", завршио је Дракслер.

Подсетимо, Фолксваген арену напустили су штопер Налдо (Борусија Дортмунд), везиста Андре Ширле (Шалке) и офанзивац Макс Крузе (Вердер) док се већ дуго помиње одлазак везисте Луиса Густава и левог бека Рикарда Родригеза.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар