Draksler kipti od besa: Odlazim!

Transfer Nemca u Juventus ili Arsenal bliži nego ikad!

Fudbal 05.08.2016 | 16:30
Draksler kipti od besa: Odlazim!
Moglo se i očekivati. Julijan Draksler je na pragu odlaska iz Volzfburga. Nije cvetala prevelika ljubav između Nemca i Vukova, govorio je pre tri godine da je Šalke "stvar srca", a nemački mediji su njegov transfer na Folksvagen Arenu nazvali trgovinom istog. Da se slutilo da neće dugo ostati u Volfzburgu govori njegova izjava da je imao usmeni dogovor sa čelnicima kluba da može da ode, ako mu se ukaže prilika. Izgleda da se ukazala.

Podsetimo, Draksler je prošle godine, što je i sam priznao, dogovorio sve uslove sa Juventusom, praktično je sve bilo rešeno, ali onda su se čelnici Šalkea predomislili i odlučili da odbiju ponudu Stare dame. Takođe, za Nemca je ozbiljno zagrizao i Arsenal.

Trener Diter Heking kazao je da Draksler sigurno neće napustiti ekipu, što je očigledno razbesnelo talentovanog vezistu.

"Trebalo je da razgovara sa mnom pre nego što je izašao pred novinare. Nakon Evropskog prvenstva jasno sam kazao Hekingu da želim da odem iz kluba i on je veoma dobro svestan toga. Već tri nedelje to zna. Očekivao sam da će stvari ići drugačije, a ne da razgovaramo putem medija. Na primer, da me neko pozove i pita za mišljenje. Ipak, nakon onoga što je trener izjavio, želeo sam da se oglasim i ja", pecnuo je Draksler upravu nemačkog kluba u intervjuu za Bild.

"Stakleni momak", kako ga zovu zbog preterane sklonosti povredama, postigao je devet golova i asistirao za osam protekle sezone u svim takmičenjima. Volfzburg je završio osmi na tabeli.

"Kada sam prešao u u Volfzburg pre godinu dana, imao sam verbalni dogovor sa trenerom i generalnim direktorom da mogu da napustim klub kada se ukaže prilika. Volfsburg mi je doneo dobro, ali i loše", završio je Draksler.

Podsetimo, Folksvagen arenu napustili su štoper Naldo (Borusija Dortmund), vezista Andre Širle (Šalke) i ofanzivac Maks Kruze (Verder) dok se već dugo pominje odlazak veziste Luisa Gustava i levog beka Rikarda Rodrigeza.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar