Партизан доводи и шесто појачање, Луковић на корак од потписа!

Кошаркашки клуб Партизан могао би у току ове недеље да добије значајно појачање под кошем. Урош Луковић, дојучерашњи кошаркаш МЗТ-а, на корак је од потписа за црно-беле.

Кошарка 03.08.2016 | 21:15
Партизан доводи и шесто појачање, Луковић на корак од потписа!
После Стефана Бирчевића, Ђорђа Мајсторовића, Бранислава Ратковице, Френка Робинсона и Вилијама Хачера, Партизан је близу потписа и шестог појачања. Ради се о Урошу Луковићу, који је и прошле године био довођен у везу са црно-белима, али је на крају ипак обукао дрес МЗТ-а и одиграо сјајну сезону у македонском клубу (просечно по мечу бележио 10,1 поена и 6,6 скокова).

Луковић има 27 година, а висок је 213 центиметара. Поникао је у Торлаку, да би каријеру потом градио играјући у ФМП Железнику, Сарагоси, Естонији и на крају у Македонији.

- Од малена сам навијач Партизана. Отац (Љубисав, прошле сезоне тренер Куманова прим. аут) ми је био помоћни тренер, сестра је играла за Партизан, цела породица је обојена у црно-бело! Такође, играње пред “гробарима” за мене би било нешто посебно - рекао је недавно Луковић за “Блиц”, из чега се јасно види намера играча да обуче црно-бели дрес.

Партизан је већ контактирао Луковића, али посао још није завршен. Како "Блиц" сазнаје, овога пута ће ипак доћи до сарадње, а очекује се да наредних дана све буде и озваничено.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар