Partizan dovodi i šesto pojačanje, Luković na korak od potpisa!

Košarkaški klub Partizan mogao bi u toku ove nedelje da dobije značajno pojačanje pod košem. Uroš Luković, dojučerašnji košarkaš MZT-a, na korak je od potpisa za crno-bele.

Košarka 03.08.2016 | 21:15
Partizan dovodi i šesto pojačanje, Luković na korak od potpisa!
Posle Stefana Birčevića, Đorđa Majstorovića, Branislava Ratkovice, Frenka Robinsona i Vilijama Hačera, Partizan je blizu potpisa i šestog pojačanja. Radi se o Urošu Lukoviću, koji je i prošle godine bio dovođen u vezu sa crno-belima, ali je na kraju ipak obukao dres MZT-a i odigrao sjajnu sezonu u makedonskom klubu (prosečno po meču beležio 10,1 poena i 6,6 skokova).

Luković ima 27 godina, a visok je 213 centimetara. Ponikao je u Torlaku, da bi karijeru potom gradio igrajući u FMP Železniku, Saragosi, Estoniji i na kraju u Makedoniji.

- Od malena sam navijač Partizana. Otac (Ljubisav, prošle sezone trener Kumanova prim. aut) mi je bio pomoćni trener, sestra je igrala za Partizan, cela porodica je obojena u crno-belo! Takođe, igranje pred “grobarima” za mene bi bilo nešto posebno - rekao je nedavno Luković za “Blic”, iz čega se jasno vidi namera igrača da obuče crno-beli dres.

Partizan je već kontaktirao Lukovića, ali posao još nije završen. Kako "Blic" saznaje, ovoga puta će ipak doći do saradnje, a očekuje se da narednih dana sve bude i ozvaničeno.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar