Бугари о говедима, малој Маракани, части и отаџбини, води од пет евра...!

Комшије ликују на сва звона после новог тријумфа у Београду!

Фудбал 03.08.2016 | 19:30
Бугари о говедима, малој Маракани, части и отаџбини, води од пет евра...!
Бугари ликују! И имају права на то. Забележили су велику победу синоћ против Црвене звезде на нашем највећем стадиону (4:2) чиме су наставили пут ка групној фази Лиге шампиона. Поједини српски медији умели су и те како да ниподаштавају Лудогорец и Разград, па је овакав одговор донекле био и очекиван, поготово после свега виђеног јуче на Маракани.

У свему је, као по обичају, предњачио газда Лудогореца Кирил Домушијев...

"Пред утакмицу у Београду неки људи су ми се смејали, причали су да говорим глупости када сам рекао да ћемо да постигнемо више голова од њих у реваншу и да ћемо да прођемо даље. Ево ко је сада у праву. Ово је велики успех. Срби су нас вређали, сликали су краве у Разграду, исмевали су нас... Сада је очигледно да је наша говедина деликатес. Момци нису могли да спавају ноћ пред утакмицу, али показали су класу. Смејте ми се опет због глупости, ја и даље тврдим да је фудбал игра голова. Ко их више постигне - побеђује",поносно је и уз осмех поручио Домушијев. 

Један од најближих сарадника власника бугарског првака, извршни директор Ангел Петричев"закључио" је после тријумфа у Београду да "та мала Маракана и није баш тако страшна". Он је навео да су бугарски медији плашили његове играче атмосфером. Испоставило се - узалуд.

"Упркос непријатној пропаганди и разним натписима у нашим новинама издржали смо све. Да, било је тешких тренутака током утакмице, али на крају се видело да ништа на тој малој Маракани није тако страшно. Они су певали, ми смо играли. Што се туче буђења играча ноћ пред утакмицу нисам толико љут због тога колико због чињенице да су нам Срби продавали чашу воде за пет евра. Наши навијачи нису богаташи, то су обични људи. Било је много лоших ствари. Зато ми је драго што смо одбранили част отаџбине", поручио је Петричев.  

На крају, Бугари подсећају да је Лудогорец тек трећи клуб који је успео да постигне четири гола на Мракани и то после Барселоне и Фјорентине...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар