Bugari o govedima, maloj Marakani, časti i otadžbini, vodi od pet evra...!

Komšije likuju na sva zvona posle novog trijumfa u Beogradu!

Fudbal 03.08.2016 | 19:30
Bugari o govedima, maloj Marakani, časti i otadžbini, vodi od pet evra...!
Bugari likuju! I imaju prava na to. Zabeležili su veliku pobedu sinoć protiv Crvene zvezde na našem najvećem stadionu (4:2) čime su nastavili put ka grupnoj fazi Lige šampiona. Pojedini srpski mediji umeli su i te kako da nipodaštavaju Ludogorec i Razgrad, pa je ovakav odgovor donekle bio i očekivan, pogotovo posle svega viđenog juče na Marakani.

U svemu je, kao po običaju, prednjačio gazda Ludogoreca Kiril Domušijev...

"Pred utakmicu u Beogradu neki ljudi su mi se smejali, pričali su da govorim gluposti kada sam rekao da ćemo da postignemo više golova od njih u revanšu i da ćemo da prođemo dalje. Evo ko je sada u pravu. Ovo je veliki uspeh. Srbi su nas vređali, slikali su krave u Razgradu, ismevali su nas... Sada je očigledno da je naša govedina delikates. Momci nisu mogli da spavaju noć pred utakmicu, ali pokazali su klasu. Smejte mi se opet zbog gluposti, ja i dalje tvrdim da je fudbal igra golova. Ko ih više postigne - pobeđuje",ponosno je i uz osmeh poručio Domušijev. 

Jedan od najbližih saradnika vlasnika bugarskog prvaka, izvršni direktor Angel Petričev"zaključio" je posle trijumfa u Beogradu da "ta mala Marakana i nije baš tako strašna". On je naveo da su bugarski mediji plašili njegove igrače atmosferom. Ispostavilo se - uzalud.

"Uprkos neprijatnoj propagandi i raznim natpisima u našim novinama izdržali smo sve. Da, bilo je teških trenutaka tokom utakmice, ali na kraju se videlo da ništa na toj maloj Marakani nije tako strašno. Oni su pevali, mi smo igrali. Što se tuče buđenja igrača noć pred utakmicu nisam toliko ljut zbog toga koliko zbog činjenice da su nam Srbi prodavali čašu vode za pet evra. Naši navijači nisu bogataši, to su obični ljudi. Bilo je mnogo loših stvari. Zato mi je drago što smo odbranili čast otadžbine", poručio je Petričev.  

Na kraju, Bugari podsećaju da je Ludogorec tek treći klub koji je uspeo da postigne četiri gola na Mrakani i to posle Barselone i Fjorentine...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar