Полицајци слупали ауто јурећи Покемоне!

Грозница "Покемон Го" захватила је очигледно и полицију у Бечу, чији припадници су због ове игрице на степенице насукали службено возило.

Свијет 03.08.2016 | 22:50
Полицајци слупали ауто јурећи Покемоне!
Једна полицијска патрола кретала се споро путем за пјешаке у 18. бечком округу, а према свједоцима чувари реда у возилу гледали су на дисплеје својих мобилних телефона, преноси аустријска штампа.

"Двоје од њих гледало је непрестано на мобилни", рекао је један сведок бечком дневнику "Естерајх".

Усљед потјере за Покемон "демонима" возач патроле испустио је из вида пут, који се одједном сузио, пошто су услиједиле степенице, на које се насукало возило, преносе Независне. 

Ова несмотреност изавала је интервенцију ватрогасаца, који су морали да дођу да "избаве" возило из незгодне ситуације. Иако у полицији за сада не желе да говоре о овом инциденту, наводећи да је истрага у току, играчи Покемона указују да је у вријеме заглављивања полицијске патроле баш у том парку, у којем је била патрола, повећана успјешност у лову за демонима.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

покемон

03.08.2016 17:41

Страсно могли су да прегазе пјесаке плус сто су направили низ прекрсаја због цега казњавају градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

03.08.2016 20:11

Коме су толико занимљиви ти дебили, који су заведени неким глупостима, а немају никакве користи од покемона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

04.08.2016 05:14

Творци Новог свјетдког поретка до сада су уз помоц игрица заглупљивали дјецу а од саде поцињу да заглупљују и одрасле људе који не зиве у стварности вец у измусљеном свијету фантазија!