Policajci slupali auto jureći Pokemone!

Groznica "Pokemon Go" zahvatila je očigledno i policiju u Beču, čiji pripadnici su zbog ove igrice na stepenice nasukali službeno vozilo.

Svijet 03.08.2016 | 22:50
Policajci slupali auto jureći Pokemone!
Jedna policijska patrola kretala se sporo putem za pješake u 18. bečkom okrugu, a prema svjedocima čuvari reda u vozilu gledali su na displeje svojih mobilnih telefona, prenosi austrijska štampa.

"Dvoje od njih gledalo je neprestano na mobilni", rekao je jedan svedok bečkom dnevniku "Esterajh".

Usljed potjere za Pokemon "demonima" vozač patrole ispustio je iz vida put, koji se odjednom suzio, pošto su uslijedile stepenice, na koje se nasukalo vozilo, prenose Nezavisne. 

Ova nesmotrenost izavala je intervenciju vatrogasaca, koji su morali da dođu da "izbave" vozilo iz nezgodne situacije. Iako u policiji za sada ne žele da govore o ovom incidentu, navodeći da je istraga u toku, igrači Pokemona ukazuju da je u vrijeme zaglavljivanja policijske patrole baš u tom parku, u kojem je bila patrola, povećana uspješnost u lovu za demonima.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

pokemon

03.08.2016 17:41

Strasno mogli su da pregaze pjesake plus sto su napravili niz prekrsaja zbog cega kaznjavaju gradjane.

ODGOVORITE
Name

Brle

03.08.2016 20:11

Kome su toliko zanimljivi ti debili, koji su zavedeni nekim glupostima, a nemaju nikakve koristi od pokemona.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

04.08.2016 05:14

Tvorci Novog svjetdkog poretka do sada su uz pomoc igrica zaglupljivali djecu a od sade pocinju da zaglupljuju i odrasle ljude koji ne zive u stvarnosti vec u izmusljenom svijetu fantazija!