Тумбаковић: Тешко да могу на двије клупе!

Партизан је контактирао искусног тренера који обавља функцију селектора Црне Горе, али је тешко да ће он и прихватити понуду свог бившег клуба.

Фудбал 03.08.2016 | 13:30
Тумбаковић: Тешко да могу на двије клупе!
Партизан после оставке Ивана Томића покушава брзо да пронађе новог тренера. Иако су као наследници Томића на клупи црно-белих помињана имена многих стручњака који су већ предводили клуб из Хумске, челници Партизана наводно су као "првог пика" издвојили Љубишу Тумбаковића, са којим су наводно већ остварили контакт.

Најтрофејнији тренер Партизана, који је био и спортски директор у клубу, као и потпредседник задужен за спорстка питања, тренутно обавља улогу селектора Црне Горе, па је велико питање да ли би могао да прихвати понуду црно-белих.

Осим Тумбаковића пита се и Фудбалски савез Црне Горе.

"Професионалне обавезе и одговорност коју имам према Црној Гори, као и одговорност и обавезе које носи функција шефа стручног штаба какав је Партизан, нису лако ускладиве. Реално, тешко да те две ствари могу да иду заједно", изјавио је за "Спортски журнал" Љубиша Тумбаковић.

Да ли то значи да ће Тумбаковић морати да одбије Партизан? Одговор ћемо сазнати ускоро. Ако из Црне Горе стигне негативан одговор, челници црно-белих мораће да се окрену другим опцијама, а као потенцијални кандидати помињу се Марко Николић, Владимир Вермезовић...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар