Tumbaković: Teško da mogu na dvije klupe!

Partizan je kontaktirao iskusnog trenera koji obavlja funkciju selektora Crne Gore, ali je teško da će on i prihvatiti ponudu svog bivšeg kluba.

Fudbal 03.08.2016 | 13:30
Tumbaković: Teško da mogu na dvije klupe!
Partizan posle ostavke Ivana Tomića pokušava brzo da pronađe novog trenera. Iako su kao naslednici Tomića na klupi crno-belih pominjana imena mnogih stručnjaka koji su već predvodili klub iz Humske, čelnici Partizana navodno su kao "prvog pika" izdvojili Ljubišu Tumbakovića, sa kojim su navodno već ostvarili kontakt.

Najtrofejniji trener Partizana, koji je bio i sportski direktor u klubu, kao i potpredsednik zadužen za sporstka pitanja, trenutno obavlja ulogu selektora Crne Gore, pa je veliko pitanje da li bi mogao da prihvati ponudu crno-belih.

Osim Tumbakovića pita se i Fudbalski savez Crne Gore.

"Profesionalne obaveze i odgovornost koju imam prema Crnoj Gori, kao i odgovornost i obaveze koje nosi funkcija šefa stručnog štaba kakav je Partizan, nisu lako uskladive. Realno, teško da te dve stvari mogu da idu zajedno", izjavio je za "Sportski žurnal" Ljubiša Tumbaković.

Da li to znači da će Tumbaković morati da odbije Partizan? Odgovor ćemo saznati uskoro. Ako iz Crne Gore stigne negativan odgovor, čelnici crno-belih moraće da se okrenu drugim opcijama, a kao potencijalni kandidati pominju se Marko Nikolić, Vladimir Vermezović...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar