Лудогорец: Нисмо мали клуб, нисмо мали град! Није требало да нас потцењујете!

„Лепе успомене носимо из Београда, судија је био на нивоу“, сматра Милан Борјан. На конференцији за медије тренеру Лудогореца постављено само једно питање. Задовољан напустио стадион Црвене звезде, а пред новинарима био умерен.

Фудбал 03.08.2016 | 12:00
Лудогорец: Нисмо мали клуб, нисмо мали град! Није требало да нас потцењујете!
Одушевљење у свлачионици Лудогореца. Разумљиво, јер се првак Бугарске трећи пут узастопно из Београда враћа уздигнутих руку. После две елиминације Партизана, Зелени су из квалификација за Лигу шампиона избацили и Црвену звезду.

После меча гости су имали оправданог разлога за задовољство.

„Као што сам рекао пре двомеча, биле су ово две занимљиве утакмице два феноменална тима. Пролазом смо показали смо да смо квалитетнији. И још нешто: да нисмо заслужили потцењивања оних коју кажу да је Разград мали град, а Лудогорец мали клуб“, рекао јеМилан Борјан, српски голман са канадским пасошем, уз напомену да потцењивања нису долазила из табора црвено-белих, већ из српске јавности.

Резервни голман Лудогореца се дотакао и амбијента на Маракани који ниједног тренутка није утицао на његове саиграче.

„Није ме уплашила атмосфера. Била је фудбалска, носимо лепе успомене из Београда“.

На крају и о чињеници да су оба тима завршила меч са по играчем мање.

„Што се тиче црвених картона, они су саставни део игре. Мислим да је судија био на нивоу“, рекао је Милан Борјан, додавши да је инцидент из првог меча у Разграду за њега затворена књига.

На конференцији за медије тренеру Лудогореца постављено само једно питање. Задовољан напустио стадион Црвене звезде, а пред новинарима био умерен.

Лудогорец трећи пут у Београду и треће срећа, али по лепом памте и прва два гостовања у главом граду Србије, односно двомече са Партизаном.

Бугарски првак дефинитивно уме са српским шампионима и то два најтрофејнија клуба. После црно-белих елиминисана је и Црвена звезда, пред 50.000 Делија. "Зелена шума" заслужено иде у плеј-оф за елитно УЕФА такмичење, јер је после 210 минута показала да је боља.

За елиминацију црвено-белих Лудогорецу су била потребна два продужетка. На крају 4:2, укупно 6:4!

"Одиграли смо две занимљиве утакмице. Пореметио нас је погодак на почетку утакмице, али смо успели да се вратимо и преокренемо. Меч је, ипак, отишао у продужетак. Честитам мојим играчима на успеху. Тренеру Божовићу желим пуно успеха у Лиги Европе", рекао је Георги Дерманџијев тренер Лудогореца.

Да ли је искључење Канге био пресудан моменат на утакмици?

"Такве ставри се догађају у фудбалу. И ми смо добили црвени картон... Канга је квалитетан играч, који је неколико пута створио велике проблеме нашем тиму", одговорио је Дерманџијев на једино питање које му је постављено на конференцији за медије.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар